跳至

首頁

尾頁

大宅

x'max party

各位媽咪,

你地有無興趣同bb一齊參加x'max party呢 ? 我見到人地post出黎, 我都想起0410可以攪下喎 !

大宅

Re: x'max party

yeah...好呀...又有duck玩...
盈盈BB 寫道:
各位媽咪,

你地有無興趣同bb一齊參加x'max party呢 ? 我見到人地post出黎, 我都想起0410可以攪下喎 !

大宅

我都好有興趣呀,我可以幫手架。

大宅

不如上次攪生日派對d攪手媽咪, 請幫幫忙再攪多1次, 因為, 我唔識點樣攪架, 只可以你地叫我時, 我可以幫下手囉 !

大宅

好呀...x'mas party正呀...我有得玩就得架喇...heeee~

男爵府

係就好啦........又有得可以去玩.
不過而家會唔會遲左D呀?

男爵府

yeah..x'mas party 好呀...又有得玩...
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

複式洋房

我都有興趣同bb一齊參加x'max party。亦可以幫手攪下喎!
clicktest

大宅

好呀好呀!

之但係…今次我可唔可以負責玩呀?
比我Q埋雙手舒服返一次得唔得也?
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

大宅

雖然大家都好想玩, 但依然未有人做攪手, 請問邊位媽咪可以出黎做攪手, 只要有人肯攪, 就有得玩架啦 !

到時, 我可以幫手架 ! 只不過, 我唔識做攪手架 !

複式洋房

好呀好呀! 我又join!

大宅

我都想參加呀 :-P
:-P :-P :-P :-P :-P :-P[img]

大宅

咁我地x'mas party 點算呢...? 好想過一個熱鬧的x'mas呀

民房

好呀,上次生日趴地好開心呀!又有勞各位攪手啦!

大宅

我已經出咗post,你哋可以去look吓吖.
[size=large]*:*2005 聖誕狂歡TEA BUFFET *:*
沈師奶

別墅

好呀...上次病左去唔到..真係可惜..今次希望可以參加呀!廖 :lol:

首頁

尾頁

跳至