跳至

首頁

尾頁

大宅

慘, 我 bb 肚臍生肉芽 ~~~

今日返健康院打一個月針, 點知 check 到 bb 肚臍生肉芽, 而家要滴藥 ........ 好慘呀 ........

有無人知 bb 肚臍生肉芽, 係咪好嚴重的 ~~ :-( :-( :-( 睇到都心痛死 ~~
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

大宅

Re: 慘, 我 bb 肚臍生肉芽 ~~~

其實都唔係大問題,我bb之前都話生肉芽, 要滴藥水, 最麻煩係要隔兩日去健康院滴藥水, 不過滴左幾次就無問題, 衣家bb個肚臍仲生得好靚tim.

大宅

VENFA 寫道:
其實都唔係大問題,我bb之前都話生肉芽, 要滴藥水, 最麻煩係要隔兩日去健康院滴藥水, 不過滴左幾次就無問題, 衣家bb個肚臍仲生得好靚tim.

其實肚臍生肉芽, 係咩原因? 另外, 姑娘話要我地在家幫 bb 洗完肚臍, 要用 40 w 燈泡 (看) 乾個肚臍, 係咩原因? 你當時自己在家, 一日幫 bb 洗幾多次肚臍 (發現生肉芽後)?
碧姍小說 http://pighillstory.blogspot.hk/

別墅

姑娘話生肉芽只係凸肚臍...唔靚咋...
我去健康阮幾次就搞掂

該用戶已被刪除

大宅

我個b返健康比姑娘話臍帶甩得唔好, 有肉芽, 佢地同bb塗d cream係肚臍. 而家返去睇已經冇事啦, 但係凸肚臍.
5歲~~

大宅

我個b都有肉芽,返健康院搽藥水搽左幾次,而家無事, 無凸肚臍,只係大肚臍啫.

複式洋房

我同你一樣呀, 初初都唔知佢係生肉芽的,, 好在咁啱去開健康院聽講座, 多口問句姑娘點解我bb個肚臍咁,先知咋..

複式洋房

我bb都有小許肉芽, 因為臍帶甩得唔靚, 後來睇兒科專科, 要查抗生素藥膏, 查左成個幾星期, 謝左, 而家冇事lu, 不過肚臍入面好似黑黑地...

大宅

幸福兒童 寫道:
我bb都有小許肉芽, 因為臍帶甩得唔靚, 後來睇兒科專科, 要查抗生素藥膏, 查左成個幾星期, 謝左, 而家冇事lu, 不過肚臍入面好似黑黑地...

我阿 b 肚臍入面都係有 d 黑黑地既野, 唔知係乜呢?
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至