論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

URGENT!!!!!有冇人有海外僱傭公司AGENT電話!

我番屋企睇帶見到工人偷我錢!我即時報警,而家幾個差人O向我屋企搵賊贓...

呢個衰人係O向海外僱傭公司(沙田)請番黎,但只得佢公司電話,有冇人有任何即時CONTACT NO?
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

複式洋房

Re: URGENT!!!!!有冇人有海外僱傭公司AGENT電話!

唔好意思!!!! 你係搵邊位請架???
因為我朋友第一次在沙田請工人, 宜家申請中, 但佢好驚個職員follow up 唔好, 跟我朋友case個staff好似叫梁小姐
介唔介意pm番俾我
thx

複式洋房

Re: URGENT!!!!!有冇人有海外僱傭公司AGENT電話!

del

大宅

My Yan Yan also follow up by Miss Leung, she is okay at my case. Her contact number is tel:3113 9018.
My Yan Yan working at my home for 1 week la, so far so good lor. A bit stuipd but hard working. She said she don't need to have day off for few months due to she wants to follow & understand her job more.
moonlight 寫道:
唔好意思!!!! 你係搵邊位請架???
因為我朋友第一次在沙田請工人, 宜家申請中, 但佢好驚個職員follow up 唔好, 跟我朋友case個staff好似叫梁小姐
介唔介意pm番俾我
thx

首頁

尾頁

跳至