意見反饋
義工

自由講場 今日: 3623|主題: 1023773

msn問題?請教

別墅

國民生產總值:857

msn問題?請教

請問點解我msn入面d符號send出去之後唔同左,即係話我加入左我自己d表情符號,但send出去俾人之後會變成第二個符號?請問有無人知點解?
看得起肩膀,放得低重擔!大家活在快樂中 :-) 開心係成功0既開始 :cheeze:

洋房

國民生產總值:353

Re: msn問題?請教

[size=medium]係唔係d符號名稱一樣呀?如果係,你要改左佢個名呀.你睇下得唔得??

別墅

d名稱每個都唔一樣!我試過加到第十個之後send就唔同左?即係話第十個之前都可以send到一模一樣0既符號,但第十個後就變晒?
看得起肩膀,放得低重擔!大家活在快樂中 :-) 開心係成功0既開始 :cheeze:

大宅

國民生產總值:2173

你d名稱係咪用數目字黎分架,如果係既,就係你d名稱出左問題喇

別墅

係呀 !咁應該點樣整呀?唔該晒二位!

大宅

國民生產總值:2173

唔應該用數目字黎做名稱,例如你有一個圖用1號做代號,另外有幅圖用11號既,當你想出現11號果幅圖時,就會係1號圖喇,所以唔可以用數目字,你d圖係咩圖黎架??公仔圖定係特別字既圖??如果係字既,你咪照用番果個字黎做名稱lor

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.