論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

今日收到一封寄比工人既信?

今日收到一封由london寄比工人既信, 你地會點做, 我諗係佢朋友掛, 但係朋友來自London? 大家都係人, 都有自己既朋友, 但我奇怪既係點解佢吾問過我就用我個地址? 我依加應該點好

珍珠宮

Re: 今日收到一封寄比工人既信?

我會問佢係咩人&點解比地址d朋友都唔問過我先 :evil:

大宅

Little_cy

封信你照俾佢,不過就問佢點解會有信由london寄來的(問下係咩人都好),如果真係佢既朋友,同佢講通訊係冇問題,不過要寄就最好寄去agent度了,你唔希望收到咁多不明來歷的信件........我諗佢都明咩事!!!

伯爵府

吾該曬你地, 封信仲係我到, 依加諗緊明天點去話佢....

伯爵府

我只會俾工人用屋企地址收"家書", 其它信要sent去agent度.

點鬼知邊個係佢"朋友"喔.

寶石宮

精叻鼠年勳章 2020勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

比我都會問清楚點解
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

would like to give her a warning letter, am i right? if so, anyone have a sample of the letter please??

大宅

我諗唔使出 warning 咁嚴重,口頭話下佢咪得囉,叫佢一定要問准你先可以比個地址人,如再有下次就

珍珠宮

問下係邊個寄來,如佢怕你話,一定講東講西,唔知佢講嘜,諗住算數,你一定要攪清楚,因你唔知佢還將你地址比了誰,再同佢講比前要問準你地和冇下次.

別墅

我都會問清楚,但係如果合理我諗都可以接受既,話晒佢過黎香港做野,咁長時間,有信件亦可以接受,唔好係長途電話就得
:-)

首頁

尾頁

跳至