意見反饋
義工

自由報料 今日: 70|主題: 268070

急急急~~有冇人試過......

水晶宮

國民生產總值:55393

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

急急急~~有冇人試過......

頭先唔小心跌左部DV落地(由4呎高連機套),再開機時螢幕已經冇晒畫面,拍乜都睇唔到......
有冇人知會o係咩事?
維修要大概幾錢(已過保養期)?
牌子JVC.
THX!!!

「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

國民生產總值:1718

Re: 急急急~~有冇人試過......

如果我係你,我會買部新!
過保養期要檢察費+維修費=1部新機
我嗰次部機play 唔帶,檢察費+維修費=$9xx!
未計車費同時間!

大宅

國民生產總值:1507

[quote]
cycynk0414 寫道:
如果我係你,我會買部新!
過保養期要檢察費+維修費=1部新機
love

民房

國民生產總值:30

My god !! If it is 已過保養期. You better buy another one. Cos don't know whether its damage is repairable or not....

:-( :-( :-(

patpat234 寫道:

頭先唔小心跌左部DV落地(由4呎高連機套),再開機時螢幕已經冇晒畫面,拍乜都睇唔到......
有冇人知會o係咩事?
維修要大概幾錢(已過保養期)?
牌子JVC.
THX!!!

水晶宮

部機$6xxx剛剛供完幾個月 :-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:3544

你過保養囉去整....檢查加維修好貴

水晶宮

今朝打左電話去問,檢查費$150,維修費$250,零件費另計.
都唔係想像中咁嚇人,如果買過部始終都要幾千蚊,希望整得返啦.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.