跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: ***屯門媽咪會 (PART 16)***

珍珠宮

keroppipooh 寫道:
[quote]
szebb 寫道:
b,
邊間稻香ar?

tc 果間 ar [/quote]

me 無留意添
[img[img]
該用戶已被刪除

珍珠宮

coco123 寫道:
点解D長方形多咗D色 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

coco,

1 陣就無 ga la!

[img[img]

公爵府

me 2 幾cool
connie117 寫道:
[quote]
only 想話你 g 稻香隔離間冷舖 d 冷都幾靚,
個樹頭婆好 pro ga, 不過就 inch d law

me咁多年來都係幫襯佢ng超過3次
同埋佢既冷買tak貴d.. [/quote]

子爵府

育兒性格勳章

cw,
係呀. 個時我陀住bb 都係係個到學咋. 個樹頭婆真係好inch, 唔識笑. 成日同佢呀媽係到講是非
PARROTMUM 寫道:
[quote]
only 想話你 g 稻香隔離間冷舖 d 冷都幾靚,
個樹頭婆好 pro ga, 不過就 inch d law

我六年前已經係個度買啦, 佢唔多理人的, 要問野佢唔多彩的[/quote]

男爵府

if buy 本冷book 幾$ 到 ar?[/quote][/quote]

我有本細細既do要6,7十蚊

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

c,

冷鋪
ng好買la..通常一本書都係tak 2,3件款你like..
去copy就tak..
過來我樹睇左sin~

珍珠宮

彤b^^ 寫道:
2度都有,你鍾意平,可以去d big6 書店買,有時會有好野ga!! [quote]
szebb 寫道:
d,
甘係書局buy or 冷鋪 buy ga?
[/quote]

[img[img]

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

PARROTMUM 寫道:

我六年前已經係個度買啦, 佢唔多理人的, 要問野佢唔多彩的

我都覺得, 但佢真係好有料, 有時坐10幾20人響度,
佢又同人傾緊計, 但係你一問佢野佢又即刻答到你 bor,
如果唔係勁人都真係要諗下先答到 ga

珍珠宮

c,

冷鋪
ng好買la..通常一本書都係tak 2,3件款你like..
去copy就tak..
過來我樹睇左sin~

d,

ok la,甘你到有無冷 buy ar?
[img[img]

公爵府

死啦!好肚餓,但係我要減肥 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

男爵府

各位我要 lu
明天見

子爵府

育兒性格勳章

88,
呢本書好文學feel 架. 因為我無乜文學修養 , 所以成日睇到少少就放低左. 同埋我次次都係夜晚先睇. 睇唔夠幾page 就眼訓啦.

我相信佢係好睇的. 因為呢本書都幾出名架.

咁等我鉋完借你睇啦.
該用戶已被刪除

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

c,

你要咩 color

珍珠宮

coco123 寫道:
死啦!好肚餓,但係我要減肥 :-( :-( :-( :-( :-( :-(

coco,

[img[img]

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jo,

去睇 movie 咁得 law

珍珠宮

c,

你要咩 color

d,
有無啡 or 卡其ar??
[img[img]

琥珀宮

cawin, kennis,

首頁

尾頁

跳至