自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想睇睇有無媽咪試過去尖沙咀影樓果位shirley影過bb相,我想睇下影完個效果

果間係尖沙咀叫shirley$380-36張4r,有無人去影過可唔可睇下個效果?
唔該晒 :wink:

子爵府

Re: 我想睇睇有無媽咪試過去尖沙咀影樓果位shirley影過bb相,我想睇下影完個效果

hello我剛剛同仔仔影完,你係唔係想睇相?你俾我email,我晒晒全部相俾你睇,
adidas 寫道:
果間係尖沙咀叫shirley$380-36張4r,有無人去影過可唔可睇下個效果?
唔該晒 :wink:

複式洋房

Re: 我想睇睇有無媽咪試過去尖沙咀影樓果位shirley影過bb相,我想睇下影完個效果

請睇pm,麻煩晒

www.yahoo.com.hk

水晶宮

請click oscar photos 有我仔仔相睇!
adidas 寫道:

請睇pm,麻煩晒

複式洋房

係邊度呀?我想同呀B去影

水晶宮

check pm thanks!
dinner 寫道:

複式洋房

HIN_bb 寫道:
check pm thanks!
[quote]
dinner 寫道:
[/quote]

HIN_bb:
Thanks a lot

子爵府

I WANT TO KNOW WHERE TO TAKE PHOTOS TOO . PLEASE LET ME KNOW PHONE #.THANKS

別墅

But only 3 sets of cloth?

首頁

尾頁

跳至