夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我好掛住我老公呀!

大家比我發洩下啦!
[size=x-large]老公:
我好掛住你呀!

無你係我身邊先知你的重要! 對不起呀成日鬧你! 你真係好好啊! 有你是榮幸! :-P

複式洋房

Re: 我好掛住我老公呀!

不如 send 個訊息話過佢知囉 !
等佢個心可以甜一甜 , 蜜一蜜 !!

子爵府

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

或者寫封情信都得

翡翠宮

你老公去左邊su, 攪到你要咁大聲叫掛住佢呀

大宅

妳大大聲同佢講吖嘛~
不過妳哋發生咩嘢事呀?
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

嘩唔使做就瞓晏d啦, 咁早起身做咩呀你angelmak

大宅

ringoivy,
我朝朝都6點幾就起身o家啦! 首先要放狗狗出花園"方便",
之後就我自己刷牙洗面, 跟住就個女, then就到老公, 最後狗
狗食早餐! 出門... 我就車佢哋返工返學, then我去買餸, 返
到屋企食啲嘢, 哈哈~ 跟住就梗係上網啦!
2個寶貝~雅詠&灝泯

子爵府

好媽媽勳章

angelmak...你好忙喎...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

onon1022,
咁妳同我都差唔多啫! 一樣要照顧狗狗 & 小朋友~
遲啲我返工之後, 都唔知會唔會攰C呀! 冇理由嗌我媽咪睇埋
啲狗狗o家~
2個寶貝~雅詠&灝泯

大宅

ringoivy 寫道:
你老公去左邊su, 攪到你要咁大聲叫掛住佢呀

佢去咗美國, 我5月生完之後佢幾乎晚晚都一放工就返屋企, 陪我& 阿B, 又幫阿B沖涼, 甚少同朋友出街.

我生咗BB後成日發佢脾氣, 佢都亳無怨言, 佢真係好好好好, 佢返嚟之後都要好好對佢吾好成日閙佢先得!

真係幸福非必然, 要好好珍惜身邊的一切! →

ringoivy,
開fans club & 籌備完之後記得揾我加入, 我都係你嘅小小 fans! o甘偶像當然吾會識得我依個小小fans 啦! hahaha!

子爵府

smallfish123:
Li 隻dog dog 好可愛^O^Li 收下D' 皮氣啦!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

meialo,
你隻dog 都好可愛......
收下D脾氣?........... 盡力而為啦!

子爵府

smallfish123:
咦!!!sorry 囉!!!睇留jor' 你個BB tim'^o^你個都好可愛喎!!!

首頁

尾頁

跳至