跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大埔有邊間車仔麵好食呀

如題

男爵府

Re: 大埔有邊間車仔麵好食呀

hi,

我都很喜歡食車仔麵, 終於比我"溫"到, 在大埔廣場近訐留山有一間外觀不太美觀,它的車仔麵我覺得目前為止都是最好食
試下記得話比我聽好唔好食.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

vickycheung36 寫道:
hi,

我都很喜歡食車仔麵, 終於比我"溫"到, 在大埔廣場近訐留山有一間外觀不太美觀,它的車仔麵我覺得目前為止都是最好食

AGREE

複式洋房

我以前住在荃灣時,有間車仔麵都好好食,係千色店側門,但而家住咗大埔無得去食.呢間近許留山我有幫襯過,都唔錯
我好鍾意食豬紅,但而家唔夠膽食

男爵府

dinner 寫道:
我以前住在荃灣時,有間車仔麵都好好食,係千色店側門,但而家住咗大埔無得去食.呢間近許留山我有幫襯過,都唔錯
我好鍾意食豬紅,但而家唔夠膽食

荃灣 d 車仔麵好好味。

大宅

各位,
我今日同前日都去左一間食清湯牛腩既麵店,叫(群記清湯腩)係四里即係大明里電盈建築物附近。勁正!失今日食既時候遇到一組記者訪問佢地添呀,不過,個到好多人,唔係成日有位,有時要等傢!

複式洋房

泡泡浴 寫道:
各位,
我今日同前日都去左一間食清湯牛腩既麵店,叫(群記清湯腩)係四里即係大明里電盈建築物附近。勁正!失今日食既時候遇到一組記者訪問佢地添呀,不過,個到好多人,唔係成日有位,有時要等傢!

我有買過外賣,$45一碗仔剩牛腩,好貴呀

大宅

我食粉麵就二十元一碗,都好好味呀。

伯爵府

qq媽媽咪 寫道:
[quote]
vickycheung36 寫道:
hi,

AGREE [/quote]

YES!!!

大宅

泡泡浴 寫道:
各位,

即係近邊呀??? 附近重有D咩鋪? thanks~

子爵府

cary330 寫道:
[quote]
泡泡浴 寫道:
各位,

即係近邊呀??? 附近重有D咩鋪? thanks~[/quote]

係大埔墟裏面,在”甜在心”隔少少,即東江雞果度!我去過幾次,間鋪好鬼細!

大宅

thanks~小琪,

等我搵日try try 先

首頁

尾頁

跳至