意見反饋
義工
[2006年] 有無要抽羊胎水媽咪, 你地知道報告未

別墅

國民生產總值:736

有無要抽羊胎水媽咪, 你地知道報告未

我抽左羊胎水2星期, 心情好緊張, 唔知bb有無事, 你地知道結果未?

複式洋房

國民生產總值:249

Re: 有無要抽羊胎水媽咪, 你地知道報告未

我在16周時已抽了羊胎水, 一星期便有報告, bb無事, 係囡囡, 好開心!! :-P

別墅

你係邊度做, 要幾多錢呢? 我做咗2個星期, 係私家做, 但係都未知報告, 確實令到我有d擔心

複式洋房

我係養和醫院做, $3,800, 醫生手勢好好, 一 d 都唔痛

別墅

ursula,

咁你幾耐知報告?

複式洋房

國民生產總值:279

我10月3日在廣華抽的,加

別墅

我好開心, 終於放下心頭大石, 因為報告已經出咗, bb無事, 再確定係仔, 我就好安樂可以去買衫啦!

複式洋房

jessica314,

恭喜你, 終於可以放下心頭大石, 你幾時照structure scan 呀?係邊間醫院生呀?

別墅

Thx Ursula! 我要等下星期去醫生檢查先知, 我會係...我想法國啦....不過都要再問醫生確定佢係邊度掛單, 你呢?

複式洋房

我無得揀,因我醫生只在養和掛單.

別墅

Ursula 寫道:
我無得揀,因我醫生只在養和掛單.

你醫生講明開刀先做?咁我都要問清楚先喎!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.