育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

永安現在減價的百靈耳溫探算平嗎?

我想買原價769現在會員價449果種,大家認為算平嗎?邊度仲會平D?唔該!

複式洋房

Re: 永安現在減價的百靈耳溫探算平嗎?

呢個價成日都有, 再平d就要等下.

大宅

我試過 $399 仲送風筒. 不過就要等佢 Christmas or New Year 個d節日先有呢d package 賣.

大宅

katngan 寫道:
我試過 $399 仲送風筒. 不過就要等佢 Christmas or New Year 個d節日先有呢d package 賣.

拒有兩種 價錢架,有只減到399,請問你系邊只呀?

子爵府

一隻係紅色盒 $399, 一隻係藍色盒 $449 係咪?
藍色盒個隻同紅色唔同,藍色有8個記憶,但紅色係無記憶架。
我都買左藍色盒 $449,而家好多地方特價都係呢個價,再平就未見過,如果你唔急用,咪等下囉,不過唔排除之後仲有冇呢個價。
laosam 寫道:
[quote]
katngan 寫道:

拒有兩種 價錢架,有只減到399,請問你系邊只呀?[/quote]

大宅

我10月中係西田買藍色個隻手遮天399仲有個餐盒送.

pooh

民房

我都係10月中係西田買型號IRT4520 (有8個記憶)HK$399仲有個BRAUN風筒送. 超抵﹗

護協賣IRT4520 -HK$439
TOY R US 賣IRT4020(舊款﹐無記憶) - HK$400。
[url=Lilypie Baby Ticker]Lilypie Baby Ticker[/url]

首頁

尾頁

跳至