心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日係我地結婚五週年紀念...

想問下係咪叫 "木婚" ?
:mrgreen:
[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!o_GcsGiBERqFyIk5R9BjxYvvsq8-[/url]我們這一家.... Click http://www.geocities.com/tokyo/shrine/6823/mhalbum.gif 旻熹今年邁向小一

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 今日係我地結婚五週年紀念...

恭喜晒你呀!今日有乜節目慶祝先! 記住買份禮物送俾太太呀!你個仔睇住佢大!越大越靚仔!!

洋房

Congradulation!

恭喜 恭喜 恭喜 恭喜 恭喜

I love my family 我的小天使,為妳,媽媽會努力工作

男爵府

係叫"木婚"ar, 恭喜恭喜 !

旻熹爸爸 寫道:
想問下係咪叫 "木婚" ?
:mrgreen:

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

畀面勳章

恭喜恭喜,祝你們有更多更多嘅5年,不過唔知係唔係木婚

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

有冇
恭喜晒
我女2001年1月8日QE出世  

子爵府

恭喜恭喜
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

恭喜晒 ! 難得你對呢個日子咁上心 , 你太太真係好幸福 !

願你倆白頭皆老 !!!!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

大宅

恭喜晒!!!!!
祝你地有好多個5週年
Love You Baby

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

你就好啦, 重記得, 前日都係週年記念啊, 不過我老公到今日 提都冇提.......... :-( :-( :-(
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

子爵府

好媽媽勳章

恭喜呀...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

男爵府

侯爵府

CONGRATUATION

首頁

尾頁

跳至