意見反饋
義工

產前產後 今日: 3|主題: 241060

本來bb 面仔滑滑, 唔知係未用咗mustela fascial cream, 用&#21655

伯爵府

國民生產總值:18722

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

本來bb 面仔滑滑, 唔知係未用咗mustela fascial cream, 用咗1次之後, 出咗好多好多小紅點粒粒

本來bb 面仔滑滑, 唔知係未用咗mustela fascial cream, 用咗1次之後, 出咗好多好多小紅點粒粒, 2日都未退, 點算! 有冇辦法呀!!!

大宅

國民生產總值:1441

Re: 本來bb 面仔滑滑, 唔知係未用咗mustela fascial cream, 用咗1次之後, 出&#

其實BB仔冇需要擦什麼cream,冬天擦小小雪花膏就ok。
你依傢可試下密D用清水抹下,唔得就睇醫生。

子爵府

國民生產總值:11952

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 本來bb 面仔滑滑, 唔知係未用咗mustela fascial cream, 用咗1次之後, 出&#

peaceaa1122 寫道:
本來bb 面仔滑滑, 唔知係未用咗mustela fascial cream, 用咗1次之後, 出咗好多好多小紅點粒粒, 2日都未退, 點算! 有冇辦法呀!!!

其實我好懷疑mustela嘅products係唔係所講咁好囖,我醫生就唔suggest我用呢個品牌, 佢話因為當mustela d sales 去佢診所俾samples佢sale佢時,我醫生問佢 d cream 有什麼成份,d sales 只說特別成份, 總之就講唔到係什麼成份, 我醫生怕mustela d cream 唔知會唔會有什麼特別成份, 令某 d 人用後唔舒服, 所以都叫我唔好博..

洋房

國民生產總值:262

Better to use cream / lotion without aroma

JJ :mrgreen:

10/03/05 - 16.7Kg - 107.5cm 15/11/05 - 17.5Kg - 112.2cm 25/01/06 - 17.3Kg - 113.0cm 30/10/04 - 3.49Kg - 49cm 01/12/04 - 4.73Kg - 54.5cm 05/01/05 - 6Kg - 55.5cm 08/03/05 - 7.47Kg - 60.5cm 04/05/05 - 8.3Kg - 65cm 27/06/05 - 8.9Kg - 66cm 16/07/05 - 9.09Kg 10/09/05 - 9.38Kg - 67cm 20/10/05 - 9.4Kg - 70cm 09/11/05 - 9.5Kg - 72cm 25/01/06 - 9.8Kg - 73cm

禁止訪問

國民生產總值:1457

大宅

國民生產總值:2399

咁你快d停止唔好用啦,如果好嚴重就要同bb睇醫生啦

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.