意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 5|主題: 127739

工人唔食野, 會否足夠體力做野呀??

複式洋房

國民生產總值:294

工人唔食野, 會否足夠體力做野呀??

現時新年, 是否個個工人都唔食野??

寶石宮

國民生產總值:289557

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 工人唔食野, 會否足夠體力做野呀??

我個工人係架,但好彩都仲見佢有氣有力做野
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:1415

My maids still full of energy and work till 11pm... haha, still have the strength to massage me upon request.

大宅

國民生產總值:3655

唔係個個印印都唔食嫁,屋企個件照食,以前都試過都係照食,亦有唔食,更加有個乜都食(豬都食)。

伯爵府

國民生產總值:15695

她們不是全日都不吃
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

國民生產總值:41995

冇問題佢地已經習慣左.

複式洋房

國民生產總值:136

我工人就係唔食野暈倒撞到個頭, 仲要入醫院, 好在e家無事.

別墅

國民生產總值:689

係呀!我個工人都係食好少架

洋房

國民生產總值:123

好在我個印印無話唔吃野,重連豬肉都食。我妹個印印就由早6:00am to 7:00p.m 都唔食野。搞到唔氣唔力。

複式洋房

國民生產總值:294

係啦, 佢連水都唔飲呀.. 我怕佢暈倒, 因佢只得 45 kg 呀. 今日星期六開始凍, 有冇須要同佢講, 叫佢要食野呢

洋房

國民生產總值:38

她的健康是否有問題呢?或者是較多吃雜糧但你不知道。可詢問她是什麼原因,觀察是否有影響工作。

自己未來自己掌握 :-P

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.