懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

龔yu一 vs 冼世源 做detail scan邊個好d??

禁止訪問

Re: 龔yu一 vs 冼世源 做detail scan邊個好d??

禁止訪問

Re: 龔yu一 vs 冼世源 做detail scan邊個好d??

大宅

请问可以打什么电话book做detail scan? thanks!

大宅

请问DR. SIN做DETAIL SCAN 收费多少? 我问过仁安,要1,600元, 几贵!!
該用戶已被刪除

侯爵府

好媽媽勳章

冼世源\very detail!
[img align=right][/img]

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Platinum 寫道:
如果你係新客, 而家未必可以book到冼醫生喇... 我早個月收到仁安醫院電話, confirm我做detailed scan個booking, 仲通知我由一位吳醫生負責. 我話:乜唔係冼醫生幫我做咩? 姑娘話依家醫院指定左所有detailed scan既booking都係由吳醫生負責做, 除非你有特別理由, 否則都唔會安排冼醫生喎.

我同姑娘講, 因為我做OSCAR同CVS都係由冼醫生做既, 所以我想冼醫生跟番我個case, 佢話ok, 仲要mark低佢添.

我做oscar都係dr.sin,不過做detailed sacn係dr ng啵~
佢都好好人,好nice同埋好好心機~又識講笑

禁止訪問

大宅

I tried to book Dr. Sin's clinic to do detail scan, but the nurse told that I can't do such treatment at that clinic and advised me to do that at 仁安醫院.

首頁

尾頁

跳至