夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

八婆騙子

---前文提要---
你兩真係聰明人, 兩句說話就故中一半, 我都知你兩係一個賢良淑德既女人, 希望你哋有義氣幫我唱衰條八婆, 因為她是大騙子, 破壞我家庭幸福, 利用c6的同情心, 騙了很多錢, 應承還錢, 現在還還吓......又唔還....條臭八婆重寸噃我轉頭...唉!世界都無天理...開頭死九咁又話失業, 又話供樓, 又話還債...個c6咪幫她....點知條八婆找工(都算大公司), 個c6就開始PK...... :-( :-( :-(

別墅

Re: 八婆騙子

抖下就再黎喇!
我想知條"臭化"點賤

複式洋房

orangelai
快d過黎啦, 我地一定support 你架
將唔開心既野講曬出黎, 屈住係心度係唔好架, 好似我咁丫, 依家都好左好多.

翡翠宮

等到幾時你先肯講呀[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_6.gif[/img]

別墅

ringoivy 寫道:
等到幾時你先肯講呀[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_6.gif[/img]

複式洋房

orangelai

where are u?????????????????? :cry: ?-(

男爵府

我都唔明咩事既? 唔通我時運高, 睇唔到?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

someone borrow your money & refuse to repay?

生活不單會有快樂  也一定會有痛苦
事情不單會有成功  也一定會有失敗
性格不單會有圓滿  也一定會有缺陷
戀愛不單會有甜蜜  也一定會有心酸
有時候  我們等的  並不是機會  而是釋懷
即使被祂原諒不一定足夠   有時你也得學習原諒自己

侯爵府

子爵府

醒目開學勳章

民房

orangelai:

有單有據就告佢個”曲街”,人又搶你,錢又ah你,係都忍佢,(我都比個以前好好個朋友ah,我pon 佢問銀行借左錢,tall 到而家,唉...)你個個重要咁賎格唔好比呢d人好過

大宅

究竟係邊個post呢個topic出黎ka?? ?-( ?-( ?-( 快d講出黎啦, 等我地大家一齊"插"個賤人!!!

翡翠宮

orangelai,

我想問下點解條數你會上左身先

複式洋房

go to "我準備....", then you will know

複式洋房

pycy 寫道:

go to "我準備....", then you will know

複式洋房

PINKAVA 寫道:
我都唔明咩事既? 唔通我時運高, 睇唔到?

複式洋房

worry 寫道:

複式洋房

哈哈笑 寫道:
究竟係邊個post呢個topic出黎ka?? ?-( ?-( ?-( 快d講出黎啦, 等我地大家一齊"插"個賤人!!!

別墅

喂)
喂))
喂)))
點解呢度無人應!

複式洋房

sw95

thanks your support me, 我打中文好慢, 請不要介意

其實條八婆我係未見過, 不過有佢張相, 係我係個c6 e-mail知到, 件事發生在兩年, 我今年四月才發現, 我一睇就眼火 , 個心開始流血, 我同個c6攪到而ka, 個c6 由03年開始借錢給賤人, 由賤人失業開始, 個c6都一直借錢, 讀書,去旅行, 賤人做保險, 個c6又幫佢買, 直至賤人找到份新工(都算大公司, 不過小織位), 不知什麼原因.....個c6都重十吓十吓, 我一睇就知個賤人搵佢老親.....個c6用好多大話要用錢, 原來用我的錢比條八婆...... :-( :-( :-(

首頁
12345...6

尾頁

跳至