跳至

首頁

尾頁

別墅

急問:有冇就讀/將入讀播道會茵怡幼兒園?

現正找尋新都城/茵怡...的幼兒園,有冇好介紹?上述播道會這間又如何?請賜教!  

新手媽媽

大宅

Re: 急問:有冇就讀/將入讀播道會茵怡幼兒園?

我有朋友的囡囡是讀這間幼兒園, 他說這間幼兒園幾好, 老師很有愛心, 我都參觀過, 雖然校舍較細, 但覺得老師幾nice和開放日見到小朋友的作品都幾有創意, 相信老師所設的課程能啟發小朋友的創意. 不過我最後沒有選擇這間幼兒園, 因為我住得比較遠 (近尚德村那邊), 若你住在附近, 我覺得這間亦可考慮.

如果你想問有關幼兒園的問題, 我建議你去幼兒園的討論區, 相信那裏會有更多的回應.

男爵府

HI,

我女兒是讀此校有什麼可以幫到你.雖然學校比較細, 但佢地老師好NICE, 學校還有MANDARINE 上.

大宅

Hi mandy_lee
我想知學費係幾錢?
全日或半日?
可吾可以參觀校舍?

rejoice
我亦有留意新都城翠茵(1期地下)
遲D同老公去參觀。
分Eng class~$2500
International class~$3000

男爵府

HI,

你要留意有二間都是叫茵怡, 一間是播道會另一間在隔間同名但不同機構, 因為女兒學校是沒有half days 返, 全校都是全日. 學費full day around hkd 2500. 可申請學生資助less school fee. 另可跟學校約時間參觀校舍.你小朋友幾大因為full day 學校有好多人爭位. school phone no. 29970777

首頁

尾頁

跳至