夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好可怕, 大陸!!!!!!簡直沒有人性!!!可憐的媽媽和baby

Subject: 懷孕七個月女子慘遭十多計生辦人員捉去打胎 ... > 份,我懷孕了,因為我在家裏是老大,又是第一次懷孕,家裏十幾年沒有見 ...

www.BikeHK.com 大笪地電單車資訊網 the best Motorcycle WWW in Hong Kong - 留言觀看

http://www.bikehk.com/forum/msn_view.asp?TopicID=19879&ostType=NW

胆小不要看!!!!

洋房

Re: 好可怕, 大陸!!!!!!簡直沒有人性!!!可憐的媽媽和baby

嘩!實在好殘忍 :-( :-( :-(

大宅

Re: 好可怕, 大陸!!!!!!簡直沒有人性!!!可憐的媽媽和baby

好殘忍

大宅

我死都唔返大陸… :-( :-( :-( :-( 個bb真係好慘 :-( :-(

[url=http://www.bikehk.com/forum/msn_view.asp?TopicID=19879&ostType=NW]呢度[/url]

[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

翡翠宮

家陣都有好大陸人偷偷落黎生仔, 我有個親戚都係咁 減少好多不必要麻煩 大陸又重男輕女, 一陣又話要控制人口, 哎聽到都煩呀, 大陸個邊不留都無人性既啦, 否則點會有咁多毒食品喎 :tongue:

伯爵府

:-( :-(

洋房

嘩,嚇死我,好彩個lunch唔係食好飽,否則連條腸都嘔埋出黎。

子爵府

在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

我食完飯睇...都想嘔.. :-(

大宅

點解果d人咁樣做呀 :-( :-( :-( 以前d人話食人胎果就話姐....佢又唔係喎....呢班人下一世一定做豬.......

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好慘呀 :-( :-( :-( :-(
[img][/img][img align=left

子爵府

好媽媽勳章

係囉... :-( :-( :-(

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

:-( :-( :-( 人渣 !

洋房

願上帝憐憫這對母子!! :-( :-( :-(

大宅

貓狗褓姆

個 Baby 好可憐啊 ! :-(

洋房

想嘔.....好殘忍好可憐 :-( :-( 沒有人性
Stella (cty & yoo's mummy) :-D here

複式洋房

睇完好想喊, 個bb好命苦! 但我諗0個位小姐只係冰山一閣, 仲有好多人同佢一樣遭遇! 地方窮, 人命就賤, 但估唔到地方窮會連帶良心人性都一樣窮! 好彩我亞爸一早0向大陸走落香港, 我先可以0向hk出世, 如果唔係我亞b分分鐘都係0向大陸出世又或者出唔到世!
queenie120 寫道:
Subject: 懷孕七個月女子慘遭十多計生辦人員捉去打胎 ... > 份,我懷孕了,因為我在家裏是老大,又是第一次懷孕,家裏十幾年沒有見 ...

www.BikeHK.com 大笪地電單車資訊網 the best Motorcycle WWW in Hong Kong - 留言觀看

http://www.bikehk.com/forum/msn_view.asp?TopicID=19879&ostType=NW

胆小不要看!!!!

別墅

[quote]
orngng 寫道:
睇完好想喊, 個bb好命苦! 但我諗0個位小姐只係冰山一閣, 仲有好多人同佢一樣遭遇! 地方窮, 人命就賤, 但估唔到地方窮會連帶良心人性都一樣窮! 好彩我亞爸一早0向大陸走落香港, 我先可以0向hk出世, 如果唔係我亞b分分鐘都係0向大陸出世又或者出唔到世![quote]

MEEE TOO

Make me cry ~~it is [size=large]BABY :-( :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

點解 D 人唔諗吓, 如果係自已親人, 又會唔會落到手.

大宅

唉... 大陸啲人真係, 已經鬧到口水都乾晒啦!
2個寶貝~雅詠&灝泯

首頁

尾頁

跳至