夫婦情感

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

點樣先可以睇得出個女人要離婚

翡翠宮

Re: 點樣先可以睇得出個女人要離婚

老實講有無人通知過佢喪禮會幾時舉行之類呀 佢唔知又點浦頭呢, 若果知都唔到, 佢就真係好有可能想離婚, 但我覺得你所講既小事, 有幾小先 若果不足以為離婚理由, 咁個女人有好大可能已經識左第二個了, 否則我諗唔到佢一日未正式離婚一日都好應該盡下做新抱責任唔守夜都要去躹躬

洋房

我地唔知頭唔知路,唔知個62 & 99 點對佢,又唔知佢老公點對佢,又唔知佢本身人品係點,好難評個喎。

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

該用戶已被刪除

洋房

咁你咪叫個朋友直接問佢老婆係咪想離婚,又或者問你朋友自己想唔想離婚囉。衰衰地佢老婆都叫做有俾面死鬼99幫佢守夜,不過表現得咁冷漠,我諗佢兩公婆都應該有d問題。

翡翠宮

唉咁呀, 照咁睇個老婆未必係想離婚, 只不過係想個老公tum下佢啫, 咪即管叫你朋友出下發寶tum番個老婆囉, 好似追佢時咁追呀 (若果真係唔想離婚的話).

大宅

點解佢會無啦啦走鬼咗返外街, 係咪本身佢地有d野你係唔知ka, :-x :-x :-x 如果我係咁, 我老公實鬧鬼死我呀, 我老媽子實係咁問我有咩事呀??
該用戶已被刪除

大宅

佢地d 關係好似一直都好奇怪喎...知唔知佢地之間有冇再傾過先...

複式洋房

一家唔知一家事, 好多野都不能睇表面的.....

子爵府

醒目開學勳章

佢會唔會搬出去想老公答應唔同老爺住呀

子爵府

好媽媽勳章

佢係咪想自己有個家庭...個家庭得佢自己...老公...同埋仔仔呀...你朋友有無問佢點解唔返屋企住呀...

[url=http://lilypie.com][img]

大宅

畀面勳章

點解你朋友不問他老婆為何要搬走和想離婚,每件事總有原因,是否你朋友做錯事而你又不知呢?
該用戶已被刪除

大宅

我覺得妳要叫妳朋友問吓佢老婆, 點解唔返屋企囉! 其實咁都
幾大件事o家! 好地地做咩返外家住喎...
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

都唔出奇我有個朋友在單親家庭長大, 佢嫁左後怕媽咪悶所以一星期都會抽一日返媽咪到住, 我估第二時佢生左都會返多d因為有藉口話要睇bb嘛 但我個人認為最重要係另一伴接受到就ok啦, 不過照咁睇你朋友好明顯係接受唔到, 既然係咁佢猛送禮物都係無補於事, 倒不如實際d問下個老婆想點仲好, 但大前堤係唔離婚的, 大家4466刷掂佢, 搵個大家易接受既方法, 其實有時做女人為仔女著想都好正確, 例如佢想個仔親多d表哥一來有人陪佢玩, 二來又可以學下群體生活, 咁你朋友大可建議一星期陪佢返一至兩次外家玩唔使過夜或一齊去過夜亦可, 再唔係計劃生多件陪個大既都係一個好辦法. 若果個男人無問題的話, 我唔相信個女人會咁堅接一定要離婚囉, 會唔會你朋友有d野唔講你知咋, 又或者你兩個會唔會close得濟人地老婆呷緊醋你地都扮唔知呀

大宅

我之前生完個女之後, 都係成日返咗我媽咪喥o家! 咁我老公
當然係勁唔滿意啦! 如果佢老婆唔識做, 咁都好難唔離婚喎...
2個寶貝~雅詠&灝泯

翡翠宮

一條鎖匙敲唔嚮呢個道理, 佢老婆自己一面倒話要離婚之麻, 不過我覺得個男人真係想唔離婚的話, 咪就下個老婆, 同意佢一星期返媽咪到小住下囉

大宅

畀面勳章

之前你說他們感情不是太好,咁到底差成點先?大家喺屋企冇話題,冇溝通,不問不聞?有分房瞓嗎?是否他老婆覺得你朋友不關心她呀,所以說話要離婚,等你朋友著緊多些呢?講真,除非是個男人犯下重錯,不能挽救,令到女人死心,否則不會提出離婚的,還有一個可能性..女方有第三者,若然不是,可能是他老婆想嚇嚇他,唯有叫你朋友繼續努力(乙水)吓老婆啦,再唔係叫你朋友跟埋返去外母處住囉!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題