家庭理財

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無人買 窩輪 架, 傾吓心得呀!

最近買佐一隻 沽, 另一隻交銀窩輪, 升跌都唔掂!

複式洋房

Re: 有無人買 窩輪 架, 傾吓心得呀!

個市呆滯, 揸住窩輪會輸時間值!

點解你會同一時間買升同跌ga, 唔識千祈唔好掂呀, 可以跌到渣都冇ga

:-(

大宅

係呀,黑起上黎,1蚊都冇架,一係WIN死,一係輸死

男爵府

好媽媽勳章

妳隻put幾時買架?如果上星期買就...發囉!
交銀call都唔錯!買輪要好貼市喎,妳全職炒股?

複式洋房

If you buy put, should be ok. Cause right now, the stock market is likely go down. Not too much positive economic data to support it to go up.

子爵府

一直睇呢輪個市都唔係咁好, 後尾咪入佐隻沽, 但係都唔好!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

Re: 有無人買 窩輪 架, 傾

我自己就唔係好讚成大家投資依家野,老實講輸多過嬴
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

子爵府

我 e+ 真係輸得好慘呀!

禽流感出, 個市肯定滑鐵盧!

男爵府

好媽媽勳章

包B 寫道:

今日升返d喇

子爵府

迪迪仔 寫道:
[quote]
包B 寫道:

今日升返d喇 [/quote]

都唔得呀!

男爵府

好媽媽勳章

包B 寫道:
[quote]
迪迪仔 寫道:
[quote]
包B 寫道:

今日升返d喇 [/quote]

都唔得呀!
[/quote]

而家呢?

大宅

好媽媽勳章

.....要花太多時間,輸唔起啦!
就算全個世界 亦都失去 他也在這裡 全場突然寂靜 他都給我衷心的讚許 就算誰愛過我 又給收去他熾熱不退 旁人視為負累 他偏不覺苦 靜心等我歸去 如何大成大敗 他的寵愛中 亦都只有一歲 共誰玩 共誰做伴侶 進步到 某一點 熱情就會退 共同進退唯獨是父母這一對

子爵府

今朝上返 小小啦!

男爵府

好媽媽勳章

包B 寫道:
今朝上返 小小啦!

今日再升,夠未?

子爵府

今日 D 恒指真係唔上唔落

最衰又話加息.........唉!

我如果平得返 條數, 即走, 以後唔玩呀!
:evil:

複式洋房

好息恐佈嫁!
好係你入到葡京,坐埋張檯度,同個莊家對賭。
(Oh !no! 地下睹場似D )
我們愛,因為神先愛我們 (聖經) www.healthnjoy.com.hk

男爵府

好媽媽勳章

包B 寫道:
今日 D 恒指真係唔上唔落

最衰又話加息.........唉!

我如果平得返 條數, 即走, 以後唔玩呀!

仲未返家鄉?

子爵府

迪迪仔 寫道:

仲未返家鄉?

有牌都未到!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我6、7月開始有玩, 開頭win左一萬度, 而家倒輸萬4度....:cry:
心得: 唔好長"渣", 最多一兩日好; 見好即收, 見蝕即沽.... 仲有千祈咪玩末日輪, 除非打定輸數唔要D錢

首頁

尾頁

跳至