自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今期奇趣杯係送叮噹/朋友

鍾意叮噹ga朋友,就去O.K.睇下,O.K.有得賣,好似幾得意架!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 今期奇趣杯係送叮噹/朋友

頭先買左2杯,刷左出黎,中左叮噹同公園,公仔約4吋大,都幾靚,仔仔好鍾意,我又要儲過!
見個仔開心,冇所謂啦!

但係奇趣杯自由拼系列,全套13款。
奇趣撙自由拼系列,全套13款。
要集齊就有26款。

公爵府

嘩~又出~我上套仲欠 daniel 黃卡 :-(

今期 26款 冬天啦點食

師奶
公仔約4吋大 是否4cm大 thanks 報料呀

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

哈哈^^,唔好意思呀!係4cm大先啱。

daniel黄卡即刻揾比你,好彩d細路拆剩幾隻,呢隻黄卡daniel未拆,另一隻daniel黃卡拆左。寄隻未拆比你,等d小朋友開心d。
pm地址比我,明天寄比你。

公爵府

師奶

Thank you very much :-P

公爵府

好媽媽勳章

師奶,
唔好意思, 奇趣撙又係咩黎架??

大宅

BK Milk勳章

奇趣杯和奇趣樽d公仔一樣, 我兩種都試過, 所以集齊全套都係得13款
師奶 寫道:
頭先買左2杯,刷左出黎,中左叮噹同公園,公仔約4吋大,都幾靚,仔仔好鍾意,我又要儲過!
見個仔開心,冇所謂啦!

但係奇趣杯自由拼系列,全套13款。
奇趣撙自由拼系列,全套13款。
要集齊就有26款。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

bby 寫道:
師奶,

我未試過奇趣樽?我都吾知係賣物?
係d公仔包住張紙,有介紹奇趣撙,其他d字太細睇吾到賣物?
Sorry!

Hi 臭豬B媽媽
叮噹/大雄/靜香/叮噹細妹/胖虎/小夫,佢哋d樣及動作有吾同?但時光機/豆沙包/書枱/時光門/有一隻貓坐在石屎管,係一樣的。
所以我諗緊人物係咪有2個款,遲d我攪清楚再報料。
唔該晒你!係呢奇趣樽係咪都係雪糕。

大宅

奇趣樽係啜啜啫喱,一樣價錢,擺喺鮮奶咐近位置。

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該晒柔柔媽媽
原來係啫喱。

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

叮噹,我阿女好鍾意,但老公一直唔鍾意我買奇趣杯架,話唔抵,扼細路,唯有靜靜雞買啦,希望易D集齊13隻

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位,

有無一些是重覆可以交換呀?
我有兩張檯,兩個隨意門,一個豆沙包同埋一個叮嚀可以交換(未拆).
而仲有好多無呀!除一個叮噹同叮嚀外,其他人物都無. :-( :-( :-(
有的話請PM我啦!

子爵府

另外奇趣樽同奇趣杯的8個人物公仔係不同的,但附物則是一樣,則合共有二十一款.

子爵府

肥嘟媽 寫道:
叮噹,我阿女好鍾意,但老公一直唔鍾意我買奇趣杯架,話唔抵,扼細路,唯有靜靜雞買啦,希望易D集齊13隻

但係扭一個蛋都要十蚊啦∼ 而且都叫有得食有得玩.

公爵府

咁應該有13款 OR 21款 OR 26款

大宅

奇趣杯

有多 : 粉紅Kitty, 便服Kitty, Twin Star (男), XO,
及 Doraemon !

想要 : 大雄, 靜香, 時光機,豆沙包,書枱,時光門

地鐵交收 !

一女一仔萬事足笑看人生無求欲 :-P  :-P  :-P

伯爵府

求先去百佳無意中比阿女發現到..... 結果米..... 哈哈, 又比佢抽到隻叮噹tim

大宅

BK Milk勳章

師奶,

係喎, 叮噹朋友d動作唔同, 我都無留意, 因我試奇趣樽時我抽到時光機, 以為奇趣樽和奇趣杯d公仔樣添 :mrgreen: , 我實儲唔整d公仔, 因我確得奇趣樽d味道好怪, 所以我都唔會買啦... :-(

師奶 寫道:
[quote]
bby 寫道:
師奶,

我未試過奇趣樽?我都吾知係賣物?
係d公仔包住張紙,有介紹奇趣撙,其他d字太細睇吾到賣物?
Sorry!

Hi 臭豬B媽媽
叮噹/大雄/靜香/叮噹細妹/胖虎/小夫,佢

男爵府

我囡囡又係噚日比佢發現有叮噹奇趣杯, 買左一杯, 又係抽到叮噹

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

臭豬B媽媽
奇趣樽d味道好怪丫,好彩你話我知,我買一杯試下小朋友喜歡否。
吾好灰心住,多出黎個d試下同人換,各人喜好吾同,有人喜歡雪糕也有人喜歡啫喱呢!

首頁

尾頁

跳至