自由報料

跳至

首頁

尾頁

洋房

報料 topic 被刪除

版主,

我都好 appreciate 你既效率, 轉頭就 delete 左個 topic, 因為平時見到其他類似既post, 好多時候幾個星期都仲健在.

話題刪除

萬聖節小童造型裝 - 最後半價清貨 $19 起
此話題已被刪除因涉及廣告成份.
謝謝!

男爵府

Re: 報料 topic 被刪除

好榜樣

大宅

版主

ginnylau,

如你發現有其他涉及廣告成份的topic,
歡迎你pm通知我. 謝謝!

男爵府

複式洋房

你地搞錯啦!賣廣告果個米就係ginnylau本人啦!
佢開topic意思係話bk大細超,其他廣告2至3星期都冇人理,佢間鋪頭一出post就比人delete呀

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我想大家也明白版主是義務性質, 每天有大量的留言, 當然不能全部看過, 如果各位有任何發現, 歡迎隨時報料.

但廣告刪除是理所當然, 這是BK開站以來的一直不變的版規.

謝謝各位支持, 如有任何問題, 歡迎隨時直與本人聯絡

大臣
現在的國民很好招呼...

首頁

尾頁

跳至