自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係就快啲啦!陣間要落貨又唔得閒招呼(你/妳)啦。
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

rabbit75 發表於 11-11-28 15:38
無喱啦喂放低幾句就行咗街?咁唔好玩嘅?我等(你/妳)都幾耐下喎!

會5會我地個個誤會左
其實係佢比人拉左坐緊花廳呀

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

wingogo 發表於 11-11-29 00:19
會5會我地個個誤會左
其實係佢比人拉左坐緊花廳呀

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

坐花廳可以上bk咁巧褔利

典解茅lala又要禾千名

珍珠宮

即問即答 ???

wingogo  大家on住line同1 topic有幾奇?  發表於 11-11-30 18:35
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

sonic04 發表於 11-11-29 00:22
都有可能

佢應該好5拾得你
臨入冊do開個topic向你道别

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆:兔兄 個post 咩事要被關?

死火!唔明

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

珍珠宮

kokobear 發表於 11-11-29 06:45
死火!唔明

唔會有人明,明既可能會比人送去火星哇

sonic04  之所以我仲未上火星  發表於 11-11-29 08:19
         ~~~酒逢知己千杯少   話不投機咪囉唆 ~~~

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

Bing.Jing 發表於 11-11-29 00:50
即問即答 ???

wingogo  問得夠奇!  發表於 11-11-30 18:36
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

wingogo 發表於 11-11-29 00:53
佢應該好5拾得你
臨入冊do開個topic向你道别

首頁

尾頁

跳至