懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好多朋友知道我有左就摸我個肚, 我好唔中意, 我覺得人地摸緊果個分明係我, 點會係我B? 唔係話人地特唔特登摸果D, 不過比人接觸我身體, 感覺好唔LIKE...肚呢D咁私人o既地方...唔係話搭兩下膊頭咁簡單丫嘛...
其實我未有之前, 見朋友大肚都會摸下架, 而家到我自己, 先有呢D感受~
各位JM會唔會有咁o既感覺呢?
輸入搜索內容

男爵府

回覆:anna_my_baby 的帖子

我同你相反,未有時唔敢摸人個肚,有左只要係朋友就無任歡迎,可能我係個無所謂的人,大家都係鄧我開心
不過你吾like, 咪直接講!

大宅

回覆:好唔中意人地摸我個肚...

我最初都唔鍾意,尤其係朋友突然之間摸,不過我之後慣左就ok

男爵府

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

唔中意要講出嚟,因為好多人都會覺得okay
係差唔多下意識咁,冇心嘅。

我自己就開頭就會擋住咁,唔會同朋友企得太埋。
當係護胸咁,啲人通常會醒目。唔醒目嘅,你自己要彈開囉。
我試過有一次,有個唔多熟嘅伸手摸,我打咗佢手背。

但到咗宜家37w,已經唔多care,就多返啲人摸。

大宅

我又好LIKE D朋友摸個肚WOR...我覺得係一份祝福咁!^^ BB多人錫係好事呀!!

transformers  ME 2  發表於 11-12-15 08:02
Shan2519  我都有依種感覺!!  發表於 11-12-14 21:08

大宅

認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

我d朋友摸之前都會問下我, 我都覺得ok既, 可以分享到果份喜悅!

珍珠宮

Chocobean 發表於 11-11-28 09:05
唔中意要講出嚟,因為好多人都會覺得okay
係差唔多下意識咁,冇心嘅。
係呀, 我都有講, 我話: 你地而家係摸緊個媽唔係摸緊個B呀~~跟住佢話: 係係係, 等個肚大D先摸~
我話: 都唔係姐, 係出左世先摸~ <--特登溫和左好多咁講架喇, 費事嚇親人

都可能係因為呢個朋友真係唔係最熟果D~
輸入搜索內容

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

除佐老公,我都唔是甘中意人地摸,我系度林,系迷自己自私呢??第日會唔會連d人抱自己個bb都介意呢,哈哈。。。。

男爵府

我都鐘意比人摸喎

伯爵府

環保接龍勳章

人人都有d野唔鐘意, 我好唔鐘意唔係好熟的人搭我膊頭的, 以前就算係以前的老師都好, 我會直接同佢講我唔鐘意. 其實冇乜野, 你講句: sorry, 我唔係咁鐘意比人掂我的xx, 好簡單之麻.

不過反而有左之後好鐘意人地摸我個肚, 因為覺得生命好奇妙, 得好幾個月有呢個情況, 想share比朋友. 每次比人摸都好想佢地feel到bb郁添.

男爵府

其實都係情不自禁的,我記得我生完BB,返到去見到個同事(唔係太熟),同佢傾偈時自己無啦啦都摸左佢個肚好似好自然反應......

我覺得傾傾下偈咁樣都OK,我最驚公司有個人係會無啦啦響你身邊出現,一隻手就伸埋黎......真係好唔鍾意,所以我都有好認真同佢講我唔LIKE!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我又幾like人地摸我個肚~ 個feel好warm!!
當然係要d熟既朋友/同事啦
我又無咩所謂bor~~

大宅

我都覺得冇所謂,朋友,親戚呢個動作有時係出於關心同祝福,
都係想大家一齊分享呢個喜悅

男爵府

回覆 ferferfer 的帖子

我d同事就係咁, 超唔like

子爵府

摸大肚婆肚仔係表示友好
你唔鍾意咪少D出街囖!
觀其言、察其行、知其底、方識其人。

男爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章

我又無乜所謂喎~~ 只要唔係唔識佢 OR 男人, 俾佢摸下當同我分享喜悅都好.
不過個個朋友都會問咗我先0既

男爵府

回覆:好唔中意人地摸我個肚...

我好僧人問都唔問就摸我個肚!感覺好似被非禮咁,有啲仲試圖篤我個肚池!我又唔敢出聲話番佢,反正已經摸咗.....篤肚池呢下我唯有講話「咪篤啦,肚痛㗎!」

珍珠宮

回覆 iczzzz 的帖子

嘩...好衰呀, 仲篤肚臍....
輸入搜索內容

男爵府

引用:回覆+iczzzz+的帖子 嘩...好衰呀,+仲篤肚

原帖由 anna_my_baby 於 11-12-14 發表
回覆 iczzzz 的帖子

嘩...好衰呀, 仲篤肚臍....
佢哋成日問我個肚池凸未喎!

男爵府

點只任摸唔緊要,
影埋相任睇唔嬲!

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

首頁

尾頁

跳至