自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

劉錫明大方談前女友:見了周慧敏也不會躲

劉錫明大方談前女友:見了周慧敏也不會躲

(中華網10月10日報導)近年來很少亮相的劉錫明,因周慧敏回到香港而被翻出舊緋聞,引起不少關注。據華商報報道,前晚在某模特比賽活動中,作為嘉賓的劉錫明談到過去的女友周慧敏,表示兩人已經十年未見面。

當年曾有傳言說劉錫明和周慧敏差點結婚,卻因某些原因被迫分手,劉錫明聽到這個話題,原本微笑的臉變得有些嚴肅,低頭看著手中的香煙說:“那都是很久以前的事了,我和她有十年多沒見面了,她回到香港也沒見到。”劉錫明說不會刻意去找周慧敏,如果有機會見的話也不會躲開,“在我們這個圈子裏,也許拍戲的時候成了朋友,但平時各忙各的,很難有機會見面。”  

內地的幾個衛視臺最近正在熱播劉錫明演出的劇集,說起自己的事業他滔滔不絕:“我家都是做生意的,我現在做製片人,也做演員,比起來算是小生意。”事業發展很紅火的他,面對近年來眾多港臺明星到內地“淘金”的問題說:“內地現在市場很好,但我們只是來工作,並不是來‘搶’錢的,其實不管是港、臺,還是內地,都是一家人啊。”

說起自己的家庭,劉錫明非常興奮,他說自己很滿足,“男人的80%我都做到了,孝心、事業、家庭、後代,現在我沒有迫切的目標,只要做好現在的事情就可以了。”

別墅

Re: 劉錫明大方談前女友:見了周慧敏也不會躲

"周慧敏"都冇同佢拍拖,係佢想追亞vi之麻.
咁點算"前女友"呢!

伯爵府

快樂老實人 寫道:
............男人的80%我都做到了,孝心、事業、家庭、後代,現在我沒有迫切的目標,只要做好現在的事情就可以了。”

家庭、後代? 乜佢結咗婚喇咩?

子爵府

前女友??? 乜佢地拍過拖咩? ?-(

大宅

拍拖? 佢就想 la.... :tongue: :tongue:
yatjeh 寫道:
前女友??? 乜佢地拍過拖咩? ?-(

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

侯爵府

好媽媽勳章

係呀,佢兩個都冇拍過拖,係毒瘤明暗戀vivian之嘛.....
恨倒喇佢 :tongue:

複式洋房

mameme 寫道:
[quote]
快樂老實人 寫道:
............男人的80%我都做到了,孝心、事業、家庭、後代,現在我沒有迫切的目標,只要做好現在的事情就可以了。”

家庭、後代? 乜佢結咗婚喇咩?[/quote]
前幾年劉錫明已結左婚啦~~

大宅

只是暗戀啫,這樣就比倪生給他毒瘤明,根著星運就下降了.我仲記得當時Yes每期都有佢的新聞,每篇用毒瘤明來稱呼他,都好慘.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

男爵府

又借周慧敏過橋博宣傳.....

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

alvinchanmama 寫道:
只是暗戀啫,這樣就比倪生給他毒瘤明,根著星運就下降了.我仲記得當時Yes每期都有佢的新聞,每篇用毒瘤明來稱呼他,都好慘.

Yes, maybe 當時劉錫明係想利用周慧敏做宣傳, 但倪生亦不見得是正人君子呀..... :tongue:
恕我直言

侯爵府

大宅

mud原來yes果篇日記係佢寫架??真係唔知.
我只知篇日記睇唔明.
咩"毒瘤明"當時唔知邊個,而家知.
咩"新月"姐姐,當時已知邊個.不過唔係寫實o既.
總之好無聊.

如果咁講,佢咁稱呼人,都幾無品~

別墅

我覺得.....佢地有無拍過拖....其他人唔知又有乜出奇呢? 真的只有佢地先知喎~所以, 我都不作過激的評論....
而睇亞"倪生"當年對佢的"窮追猛打", 劉生&周小姐有發生過感情又有乜出奇呀?

大宅

子峰mama 寫道:
係呀,佢兩個都冇拍過拖,係毒瘤明暗戀vivian之嘛.....
恨佢 :tongue:

子爵府

:lol:
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

就係咁咪睇出倪生人格囉........毒瘤? 我覺得用來形容佢自己岩d.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係喇,其實當年男未婚女未嫁,
女的又貌美如花,有追求者有咩出奇呢?
反觀亞倪生所作所為實在不敢恭為!
我都覺得如果佢女友對佢一條心,佢使咩咁火喎?
可能女的真係對追求者有少少好感呢?!

RL1488 寫道:
我覺得.....佢地有無拍過拖....其他人唔知又有乜出奇呢? 真的只有佢地先知喎~所以, 我都不作過激的評論....
而睇亞"倪生"當年對佢的"窮追猛打", 劉生&周小姐有發生過感情又有乜出奇呀?

大宅

AGREE
開心每一天

首頁

尾頁

跳至