意見反饋
義工
[2006年] 買木床定係網床好呀

大宅

國民生產總值:2514

買木床定係網床好呀

我本來一心諗住買木床,但我阿嫂同我講,話當bb學行時好鍾意爬床仔,買網床個圍高dee,安全dee,可以訓得耐dee!
我而家心大心細,有無人可以俾dee意見我呀

別墅

國民生產總值:746

Re: 買木床定係網床好呀

我自已今次係第一胎咩都唔識.............但係我記得以前我阿媽買張網床比我阿妹係for我阿妹日頭係裡面玩並唔係用黎訓覺.........而我前兩日係荷花就買左張bb床本來我都諗住買網床但d sales同我講話網床唔係用黎訓...........網床無床褥架...bb點訓呀?

大宅

國民生產總值:4496

網床個墊褥唔夠硬, 對初生bb 既脊骨唔好
所以網床不宜長期訓/訓得耐
到左bb 大少少識企, 尤其是牙痕就會起網床個床圍邊果度磨牙...整到黃咁咁, 又唔洗得...都會幾dirty架

如果怕bb床個欄唔夠高, 買張可以adjust高度既bb床
到佢大少少既時候, 整底d 張床, 自然個床欄就高左, 咁應該唔怕佢爬出來囉
如果bb 真係咁百厭, 你可以索性放佢落地玩
買個圍欄, 好似圍狗仔咁圍住佢
2子之母

伯爵府

國民生產總值:16718

係呀, 木床用黎訓覺豬.....

網床用黎日頭放佢入去玩, 自己可行開下咁......

星期五是無飯主婦日

大宅

國民生產總值:3685

環保接龍勳章

咁網床同木床在那裡買好?大約多少錢?因為我都差不多要買定

大宅

國民生產總值:4496

一般百貨公司都有得賣... 網床有人推介chicco
木床千幾蚊/up 都有, 網床幾佰蚊都有
你要自己去行下, 睇款.... 好難咁想講你知架媽媽...
2子之母

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.