意見反饋
義工

自由講場 今日: 1914|主題: 1023720

跳至
光良,,童話MP3

王國長老

國民生產總值:12036

王國長老

光良,,童話MP3

有冇人有呀???
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

別墅

國民生產總值:594

Re: 光良,,童話MP3

我有但係我點比你呢?

你pm個e-mail address比我,我e比你.ok.

別墅

sent左喇,睇下收唔收到.

版主

國民生產總值:51554

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

童話mp3

王國長老

王國長老

小草 寫道:
童話mp3

開唔到呀 :-( :-(

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我試過得喎~
一係你試下right click "另存目標",存落自己部機先~

cookie 寫道:
開唔到呀 :-( :-(

王國長老

王國長老

:-( :-( :-( m3, 小草, 我試過right click1都唔得呀 :-( :-(

伯爵府

國民生產總值:15226

2019新春慶豚圓 2019勳章

小草,

可以教我點樣upload mp3上BK嗎? 唔該!

別墅

cookie,

我用e-mail sent左個file比你,咁你開唔開到呀? 

別墅

Cookie,

你係e-mail 個file到click 左邊,然係會有個顯示“是否下載附件”然後按是,可以save的.你再試下.

因為我試過得.

版主

點解呢? 明明兩個方法我都試過喎~
咁你開唔開到m3 send比你果個?

cookie 寫道:
:-( :-( :-( m3, 小草, 我試過right click1都唔得呀 :-( :-(

版主

方法好似upload相片咁,搵一個地方upload首mp3,然後用[url]方法post出黎~

不過可以upload mp3既免費地方唔多,包媽好似知道一個(我upload去自己個網,所以唔知出面有咩免費地方可以用~ )

mameme 寫道:

小草,

可以教我點樣upload mp3上BK嗎? 唔該!

別墅

係o也小草,我都試過你個方法係得ga.
cookie再試o下,無論係我or小草的方法,一定得ga.
小草 寫道:
點解呢? 明明兩個方法我都試過喎~
咁你開唔開到m3 send比你果個?

[quote]cookie 寫道:
[/quote]

等待驗證會員

國民生產總值:27318

有無歌詞呀??

別墅

ardnas65 寫道:
有無歌詞呀??

忘了有多久 再沒聽到你對我說你最愛的故事
我想了很久 我開始慌了 是不是我又做錯了什麼
你哭著對我說 童話裡都是騙人的 我不可能是你的王子
也許你不會懂 從你說愛我以後 我的天空 星星都亮了
我願變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你

你要相信 相信我們會像童話故事裡 幸福和快樂是結局
我要變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你
我會變成童話裡 你愛的那個天使 張開雙手變成翅膀守護你
一起寫我們的結局

別墅

國民生產總值:854

歌手:光良 专辑:童话

忘了有多久
再没听到你
对我说你最爱的故事
我想了很久
我开始慌了
是不是我又做错什么
你哭着对我说
童话里都是骗人的
我不可能是你的王子
也许你不会懂
从你说爱我以后
我的天空星星都亮了
我愿变成童话里
我要变成童话里
我会变成童话里
你爱的那个天使
张开双手
变成翅膀守护你
你要相信
相信我们会像童话故事里
幸福和快乐是结局

一起写我们的结局

http://top.baidu.com/

別墅

你地唱唔唱K嫁,如果去開一定要睇埋個MTV,好正嫁!
我第一次睇個陣時,睇到眼濕濕,重比d fd笑tim.

伯爵府

國民生產總值:15226

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔該小草 我明架喇!

等待驗證會員

國民生產總值:27318

唔該晒!

王國長老

王國長老

:-( :-( :-( 唔知點解之前我dl實情無問題, 但呢首真係點都唔得呀 :-( :-( :-(

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.