自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Netvigator 舊客續約有咩優惠? Urgent!

Netvigator舊客續約有咩優惠? - They will call me tonight. Many thanks.
HIMAMA

大宅

Re: Netvigator 舊客續約有咩優惠? Urgent!

上星期續約,$145 6M 無限上網,無 now.com,簽約18個月。

最低限度都要

男爵府

Re: Netvigator 舊客續約有咩優惠? Urgent!

How about 3M?
NOW channels - ok?
HIMAMA

大宅

好似好耐無聽人講 3M 續約既價錢,可能網上行唔再推。以往黎講,3M 應該比 6M 平十零蚊。

我一向唔睇 NOW,所以唔知價錢。其實,你睇 NOW 既話,佢一定會比 6M 你,如果唔係唔多掂,不過可能你熄左 NOW 個時,就會跌番做3M。

總之,呢輪續約多數係 6M $150,8M $170,唔包 NOW 既收費台。你用呢個黎做指標,佢貴過呢個價錢,你就話唔續,等佢比到岩價為止。

大宅

Netvigator+NOW $224
我揀左now disney channel/discovery
/24小時新聞台.....總共5個台
(但多數睇都係睇新聞同比囝囝睇disney channel)
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

前兩日我都剛續左約 $155 6M 送電郵過濾.

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

早幾日續約$150/6m , 約18個月

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

Thanks everybody.

I have asked their staff to call later in order to gather more information. Any other good plans?

Thanks a lot.
:-P
HIMAMA

首頁

尾頁

跳至