懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

邀請基督徒準媽咪或想有bb的基督徒分享下

:wink: :wink: :wink:

大宅

Re: 邀請基督徒準媽咪或想有bb的基督徒分享下

想講咩呀 ? 陀 bb 時既經歷

洋房

我二月試過係九週時小產, 前幾日自己檢查時,發覺有咗,又唔敢話俾人知.好驚.

男爵府

恭喜恭喜!! 去醫生度check下confirm一下啦~~

複式洋房

Hello,

I am a 基督徒準媽咪. expected delivery date is 2006 mid Feb.

Congratualtion that you are pregnant. I found there is a book teach us how to pray for both baby and mother during the whole cycle. It is very details and written by 基督徒doctors.

You can get an online copy:
http://www.do-this-prayer.org/
「這是天父所賜」受孕至出生祝福祈禱手冊經已出版,這是一本為整個受孕、懷胎及生產過程禱告的祈禱手冊,也有為防止早產及不育夫婦等禱告的禱文,適合孕婦,將要懷孕的婦女及代禱者為將要來到世上的神國小子民祝福禱告之用。

God Bless You.
Kate Tong

大宅

manwife 寫道:
我二月試過係九週時小產, 前幾日自己檢查時,發覺有咗,又唔敢話俾人知.好驚.

如果你擔心嘅,可到胎兒定咗(3個月左右)先俾人知!!!
今次manwife一定會陀得順順利利嘅

子爵府

manwife

um..........你地受唔受埋我傾呀, 我覺得我係一半基督徒準媽咪, 因為我好lazy依家冇返教會, 又少左甚至乎冇pray

我之前都試過小產, 又係剛剛驗到bingo冇耐, 除左老公同神知外, 其他人都唔知. 好多事都擔心同驚 :cry:

不過你唔使驚, 呢到會有好多sisters支持你架. 我地一齊努力la.

別墅

我開始時都好似你們一樣不想人知, 但最後幾乎出事,,,
後來我明白到, 其實沒有必要收埋, 因為當身邊的人知道了, 會更關心你, 同你分享那些事要注意, 和不會讓你做糟重事, 主動幫你, 尤其教會, 弟兄姊妹會為你祈禱

不要擔心啊

首頁

尾頁

跳至