自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

跑步機

有冇人買左架跑步機係屋企用呀﹖好用嗎﹖
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

大宅

Re: 跑步機

想買,可以係邊樹買呀?

大宅

我都想買,不過想聽下D有用開的人意見。
我見到體育用品公司有得買。
我的BB要健康快樂成長﹗ :-D :-D :-D :-D :-D

別墅

大型運動店/百貨公司既運動部都有得賣呢~

男爵府

畀面勳章

我經i-care買左一部電動跑歩機,每星期跑四至五次,再加埋粟米片減肥法,兩個月減左10磅,而家減夠就keep住一星期跑一至兩次。

我覺得e部跑步機唔係太大部,但價錢比運動鋪平,不過話晒都係成部跑歩機,所以都幾阻地方。係屋企跑步好方便,時間可以自己就,同埋最重要係我諗住遲d要我個仔仔跑多d步,希望佢可以做多d帶氧運動。

大宅

toto8,
你部跑步機係﹖型號﹖是否耐用﹖咁你用左幾耐﹖會唔會好嘈架﹖樓下有冇投訴﹖
謝謝!

民房

粟米片減肥法??? Please tell me more

I run 3 times every week. But seems fatter. Please suggest me how to reduce pounds.

Many thanks!

toto8 寫道:
我經i-care買左一部電動跑歩機,每星期跑四至五次,再加埋粟米片減肥法,兩個月減左10磅,而家減夠就keep住一星期跑一至兩次。

我覺得e部跑步機唔係太大部,但價錢比運動鋪平,不過話晒都係成部跑歩機,所以都幾阻地方。係屋企跑步好方便,時間可以自己就,同埋最重要係我諗住遲d要我個仔仔跑多d步,希望佢可以做多d帶氧運動。

大宅

有冇人可以比D意見呀﹖

首頁

尾頁

跳至