跳至

首頁
45678...17

尾頁

大宅

Re: 有無約2X歲的媽媽入黎傾下計呀

Hi, 各位,我都係2x歲準媽媽,
仔仔出年2月10日預產,仲未知去邊度生!
bb出左世之後又唔知比邊個湊!
得閒傾下計!!
17/2  3.14 kg23/2  3.28 kg01/3  3.40 kg07/3  3.61 kg17/3  4.14 kg22/5  6.43 kg24/6  7.20 kg

禁止訪問

複式洋房

臭BB,

我住錦繡附近既~唔知算唔算元朗呢~hehe你呢?

etyan,

哦~咁而家我bb都應該適合影既~唔該哂你,我會上個site睇下~
我bb都係好鐘意影相,好多表情.不過,我bb未識爬 ha~

suilangmui,

係咪Kid's corner?bb幾大可以返?
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

男爵府

得閒入黎傾下
fionafiona 寫道:
Hi, 各位,我都係2x歲準媽媽,
仔仔出年2月10日預產,仲未知去邊度生!
bb出左世之後又唔知比邊個湊!
得閒傾下計!!

男爵府

toby_mama
未爬得好快....影得好D...

複式洋房

etyan 寫道:
toby_mama

唔係呀~直頭唔識爬呀! :lol:
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

男爵府

點解未識爬既
toby_mama 寫道:
[quote]
etyan 寫道:
toby_mama

唔係呀~直頭唔識爬呀! :lol: [/quote]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi all 我係26歲媽媽,
Claire 係 0 4 年1 0 月 1 5 日出世 ga :mrgreen:
得閒傾下計!!
[url][/url]

男爵府

ClaireMa
hihi..
多D入黎傾計呀
ClaireMa 寫道:
hi all 我係26歲媽媽,
Claire 係 0 4 年1 0 月 1 5 日出世 ga :mrgreen:
得閒傾下計!!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

nice to meet u

etyan 寫道:
ClaireMa
hihi..
多D入黎傾計呀
[url][/url]

男爵府

ClaireMa
你知唔知果本個人化故事書係點架

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

上網睇過吓...可以印 b b 張相上去,我見幾得意咪訂
你有無訂?

@click here@

etyan 寫道:
ClaireMa
你知唔知果本個人化故事書係點架
[url][/url]

男爵府

THX..睇左啦
我BB得9個月咁可以做嗎

男爵府

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可以呀,你快d報名啦!

etyan 寫道:
THX..睇左啦
我BB得9個月咁可以做嗎
[url][/url]

男爵府

好呀...THX

複式洋房

ClaireMa~你好!
辛苦你嗎?                                                        以下是一對戀人分手時的對話∼                              男:我很忙,很辛苦,你別整天發這種脾氣行不行? 女:那分手吧! 男:你分個夠吧! 女:我也有事忙,不衹你一人有同事有會開有飯吃的! 男:那就好嘛! 女:為什麼你永遠都不懂欣賞我替你做的事?

複式洋房

toby_mama
<==我住天水圍
辛苦你嗎?                                                        以下是一對戀人分手時的對話∼                              男:我很忙,很辛苦,你別整天發這種脾氣行不行? 女:那分手吧! 男:你分個夠吧! 女:我也有事忙,不衹你一人有同事有會開有飯吃的! 男:那就好嘛! 女:為什麼你永遠都不懂欣賞我替你做的事?

複式洋房

臭b訓扁得都幾勁,好似一邊高佐咁!宜家都扁,不過無咁勁!

複式洋房

hi~fionafiona

首頁
45678...17

尾頁

跳至