潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

英國有乜名牌BB衫仔好買?

其實我想買一些BB衫仔,例如:名牌衫仔…
有乜名牌可以提供?
謝謝…
媽媽我愛你…你生我出來辛苦你。

大宅

Re: 英國有乜名牌BB衫仔好買?

Burberry. But it's very expensive in Uk. The cost of living there is so high. Can u imagine a breakfast cost you around HK$150 already.

Even if you shop at the outlet, the price is still not big bargain. Maybe only worth to buy those you can't buy in Hk & you really like it very much. Otherwise, all the things in Uk are very very expensive.

男爵府

路過的~
乜係UK買貴過HK咖?
唔係當地平D咖咩?

珍珠宮

好媽媽勳章

寶貝豬媽

rocha ...... i heard from my friend

大少, 二小姐, 請問有乜FUN庫呀.

大宅

GAP這個牌子都幾受歡迎的,如果想來英國買名牌又要平的話,一定要在1月和7月來英國啦,因為這個時候是大減價的!

男爵府

係呀, 我有個friend佢住uk, 因之前想托佢買件大褸, 點知佢去burberry睇完話仲貴過hk, d 款好老土, 又無新款, 最後我係hk買...
文里文靜 寫道:
路過的~
乜係UK買貴過HK咖?
唔係當地平D咖咩?

大宅

我老公上次出trip
響baby gap買左d衫仔幾靚~~~
我鍾意baby gap d套裝睡衣
bb著得好fit好舒服~~~

子爵府

H & M 都好靚架,香港一定無。我表姐幫我買左2條裙仔(0-3)個月都係 $150左右。

複式洋房

Gap, H& M

男爵府

好媽媽勳章

Next and baby Moonsoon are quite nice.

男爵府

蕭夫人信箱,

Pls check pm. Thanks.

首頁

尾頁

跳至