自由講場

跳至

首頁

尾頁

民房

halloween 兒童衫

臨近萬聖節d衫越來越平.

我響一間小店買左一件女巫裝, 只係$32, 仲有大約10款選擇, 男女仔都有. 仲有巫師尖頂帽都係 $10. 想要址址/電話既請 PM 我.

不如大家一齊報下料, 分享下.

大宅

Re: halloween 兒童衫

我想知邊到有白兔衫賣???

大宅

我係中環買左套superman (連可除斗篷架)
成惠$45.-唔知算唔算平呢
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

伯爵府

惡少 寫道:

置樂有丫,不過係bb夾衣,仲有雞仔,企鵝,bear bear,叮噹,老虎..都係$59.仲有好多公主裙,南瓜衫等等.

我今日就買了件雞仔夾衣同白雪公主裙,勁靚,平平地,幾抵玩

子爵府

惡少 寫道:

玩具反斗城咪有囉 !

大宅

好彩我之前未買, 呢幾日真係仲平左呀.

我今日響銅鑼灣買左紅色魔鬼 & 灰姑娘, 兩套加埋只係$70+, 再加仙子棒$7 + 魔鬼叉$5.

別墅

惡少 寫道:
我想知邊到有白兔衫賣???[/quote]深水步勁多,我買咗條斗逢$10咋

大宅

各位吾該哂!

子爵府

lmfg 寫道:

我今日響銅鑼灣買左紅色魔鬼 & 灰姑娘, 兩套加埋只係$70+, 再加仙子棒$7 + 魔鬼叉$5.

請問有冇詳細地址呀?同埋除左灰姑娘衫外仲有冇其他公主裙呀??thx!!

大宅

請問置樂o係邊呀???
Joan媽咪 寫道:
[quote]
惡少 寫道:

置樂有丫,不過係bb夾衣,仲有雞仔,企鵝,bear bear,叮噹,老虎..都係$59.仲有好多公主裙,南瓜衫等等.

我今日就買了件雞仔夾衣同白雪公主裙,勁靚,平平地,幾抵玩 [/quote]

大宅

屯門置樂

別墅

pauline.c 寫道:
[quote]
lmfg 寫道:

請問有冇詳細地址呀?同埋除左灰姑娘衫外仲有冇其他公主裙呀??thx!! [/quote]

I want to know, too!
Janice (Ethan Elijah's Mama)

大宅

janiceee / pauline.c,

pls check PM for store address & tel no.

"cinderella" 裙同一般 "公主" 裙, 好似都差唔多樣, 條裙係送比阿仔個表妹既, 我見靚靚地又平, 過左 halloween 都重可以生日會時再著, 咪買黎玩下.

[/quote]
請問有冇詳細地址呀?同埋除左灰姑娘衫外仲有冇其他公主裙呀??thx!! [/quote]
I want to know, too![/quote]

子爵府

hi Imfg,

我都想知呀 ..

thanks

lmfg 寫道:

子爵府

lmfg 寫道:

janiceee / pauline.c,

pls check PM for store address & tel no.

"cinderella" 裙同一般 "公主" 裙, 好似都差唔多樣, 條裙係送比阿仔個表妹既, 我見靚靚地又平, 過左 halloween 都重可以生日會時再著, 咪買黎玩下.

I want to know, too![/quote]
[/quote]
Thanks!!收到pm喇!!

別墅

Imfg,

Received your PM. Thanks!
Janice (Ethan Elijah's Mama)

伯爵府

想問下有無媽咪去過玩具反斗城買呢?價錢如何?因為今日想同囡囡買
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

民房

toys r us 零舍貴過人, 梗係外面平好多喇.

tsuitung 寫道:
想問下有無媽咪去過玩具反斗城買呢?價錢如何?因為今日想同囡囡買

首頁

尾頁

跳至