育兒好物

跳至

首頁

尾頁

別墅

星光大道間做BB手模腳,間鋪近邊?

星光大道間做BB手模腳,間鋪近邊?我想帶必呀B去做但天氣凍唔想四圍搵 ?-(

複式洋房

Re: 星光大道間做BB手模腳,間鋪近邊?

check pm

子爵府

係車仔檔黎ga。

侯爵府

都幾入架,係酒店對面!! 車仔檔!!

複式洋房

I want to know the details of address, would you please pm to me. Tks

大宅

請問要幾多錢架?
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

伯爵府

每隻手/腳 $100

洋房

係西九龍中心都有呀,我同bb做左隻腳仔仲加左隻公仔添,都唔洗$80...你可以去睇睇喎

別墅

西九龍中心個係唔係同星光大道一樣?平好多喎!

遙ma媽 寫道:
係西九龍中心都有呀,我同bb做左隻腳仔仲加左隻公仔添,都唔洗$80...你可以去睇睇喎

大宅

hi,遙ma媽,
請問是否在西九龍中心內,叫什麼?在幾樓?

洋房

VALERIEBB 寫道:
hi,遙ma媽,
請問是否在西九龍中心內,叫什麼?在幾樓?

---------------------------------------------------

個名我就唔清楚啦,不過一上完扶手電梯個層就係呀...^^

大宅

係咪wax果種?

我係Gold Coast做, $60only 手/腳. 佢話有問題可返Gold Coast or 星光大道搵佢地. 我諗係同一間.

現在天氣好,可帶小b去Gold Coast逛逛影相 及做手模, 是假日一個好去處

大宅

星光大道果間係車仔舖, 位置在新世界百貨後面.

子爵府

我昨日帶bb去左西九龍,原來那個是蠟模來的
做左一對腳,$50,佢話阿b郁來郁去做唔到手呀~

**gold coast & 星光大道,那個是不是都是蠟模???
該用戶已被刪除

子爵府

charlotte_is_the_best 寫道:
蠟模bb會唔會好驚同係咪好熱下?

我無試過,但我唸係熱熱地...因阿b腳仔都有紅紅地
我老公咪話我,why唔點下d蠟溫先... :-(

我老公抱住阿b,先沈下d冷水再沈蠟..
腳仔只是在筒蠟面層沈,我唸底果d會熱d
(d蠟可以溶的溫度)

伯爵府

星光大道有蠟模同纖維兩種, 我覺得纖維靚好多同"come"d

大宅

星光大道果間係做蠟模的
kittypo 寫道:
我昨日帶bb去左西九龍,原來那個是蠟模來的
做左一對腳,$50,佢話阿b郁來郁去做唔到手呀~

**gold coast & 星光大道,那個是不是都是蠟模???

伯爵府

星光大道真係有蠟模同纖維兩種, 我上星期六先同個仔整左纖維個種

子爵府

哦~其實我想做纖維,我唸d蠟模好唔"come"
會好易溶,熱d都唔掂...

請問你做纖維模,你做左幾$???

首頁

尾頁

跳至