意見反饋
義工

嬰兒食譜 今日: 6|主題: 27095

BB幾大可以食乳酪~~~~~

子爵府

國民生產總值:12680

BB幾大可以食乳酪~~~~~

BB幾大可以食乳酪
食乜牌子
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

民房

國民生產總值:29

Re: BB幾大可以食乳酪~~~~~

有隻係專比6個月大bb食既乳酪,JUSCO有得買.........
我仔仔都係6個月就開始食

珍珠宮

國民生產總值:34820

我囝仔就11個月開始食乳酪, 冇一定買咩牌子架, 有時百佳買, 有時jusco買, 買專for bb咪得囉.

子爵府

cway 寫道:
我囝仔就11個月開始食乳酪, 冇一定買咩牌子架, 有時百佳買, 有時jusco買, 買專for bb咪得囉.
好難揾到bb乳酪 係咪雀巢果隻(兒童乳酪)

人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

大宅

國民生產總值:2111

bb乳酪 jusco同百佳都有得賣∼
力力豬豬......惡仔一名∼

子爵府

BB仔媽咪 寫道:
[quote]
cway 寫道:
好難揾到bb乳酪 係咪雀巢果隻(兒童乳酪)[/quote]

禁止訪問

國民生產總值:10761

子爵府

仲有冇媽媽知呢

侯爵府

國民生產總值:23818

好媽媽勳章

我始終覺得比凍o既食物bb食會唔會唔係咁好?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.