夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

有無人試過唔記得結婚週年?

我們今年忘記了,事後亦沒有慶祝返

子爵府

Re: 有無人試過唔記得結婚週年?

我一定會記得^o^個日是c6生日呀!!!!年年都要買兩份禮物 :-( :-( :-( :-(
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

別墅

我老公佢無記得過之餘,重唔知係邊日 :-( :-( :-(

大宅

我有時都唔記得, 到老公話同我二人晚餐時先記起. (當然我唔會話比佢知唔記得)

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

我試過大肚時嘔到cc0下唔記得,我隻佬仲叫我出去食飯,
我仲話唔出無程程出去食乜飯呀
成2個星期後先記得

翡翠宮

我之前都會記得, 但硬係唔明到左當日自己就自自然然唔記得, 又過左個日先醒起係喎尋日係結婚周年喎 所以都唔可以怪隻佬了, 自己都咁大頭蝦

大宅

其實我都覺得自己唔知係唔係太霸道, 呢d日子, 自己忘記就得, 老公忘記就一定唔得

洋房

我已經唔再在乎老公記唔記得,因爲我自己都成日唔記得,或者好似ringoivy咁,明明記得但到當日就忽然失憶。不過都無咩所謂喇,橫掂依家我同老公週之無日都會搵d無謂野黎慶祝一餐飽嘅(嗱嗱嗱,我又黎曬命啦!

大宅

~Eva~ 寫道:
我老公佢無記得過之餘,重唔知係邊日 :-( :-( :-(

我老公都係喎~
2個寶貝~雅詠&灝泯

別墅

angelmak

你怎樣呀???
好似唔見左你。
現在無事呀??

大宅

~Eva~,
我冇嘢呀! 我老公宜家暫時都係好乖, 戒煙中... 不過佢又食
晒我啲煙!

嘻嘻~ 前幾日係我哋嘅相識紀念日, 我都係宜家至記番起
咋...
2個寶貝~雅詠&灝泯

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

2020勳章 2018復活節勳章

哈哈~ me 2 喎~~!
我同我老公都係咁, 所以都唔會因為呢樣野而嬲對方!

ringoivy 寫道:
我之前都會記得, 但硬係唔明到左當日自己就自自然然唔記得, 又過左個日先醒起係喎尋日係結婚周年喎 所以都唔可以怪隻佬了, 自己都咁大頭蝦
Childhood is journey, not a race.

洋房

我們結婚周年同老公哥哥生日同一天. 第一年結婚周年老公去卡拉 OK 慶祝佢哥哥生日到零晨 4.00AM. 直情唔記得我留彽我一人好寂寞. 當時覺得好 hurt :-( :-( :-(

翡翠宮

咁你唔跟埋出去順度慶祝埋, 不過你老公同佢亞哥都抵打 咁易好同咁好記都唔記得

洋房

因為我不知道佢去邊. 打電話也唔開機. 最後打電話俾佢邦朋友先知道係卡拉 OK. 佢重要同朋友夾口供話佢無去. 我發晒 皮C 佢先認衰.

大宅

喔~~我婚後第一次過週年我就唔記得啦 係我老公同我講我先記番 結果~~我結婚四年啦年年都唔記得週年 都要老公講我先會記起同埋出去食飯慶祝

複式洋房

我同我老公經常性都會唔記得
得閑就黎探下小雪嵐啦 :-D 小雪嵐ソ遊樂園:http://hellocici.sinababy.com

大宅

妳吾提起我都吾記得

首頁

尾頁

跳至