想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 統計一下<第一胎的要幾多個月才bingo&年歲>

第一胎係32歲,用咗兩個月就bingo.知道安全期點計易中啲.不過我又唔記得點計.

大宅

Hi! Ronni,

我諗我都逃不過食排卵丸的命運了, 因我紀錄了兩個月的溫度, 其中一個月都根本沒有高溫過, 而食排卵丸的真係好怕會生twins 或 3/ 4胞 . Oh! my god!

ronni 寫道:
[quote]
等待BB的小貓 寫道:
真羡慕您哋呀﹗大部份人都唔洗1年就有, 我如果今個月再唔得, 就要睇埋西醫(而家睇左中醫1個月), 但我又怕食排卵要生twins, 點養得起呀!

但我覺得你只係睇左中醫一個月, 佢個d又唔係聖藥, 如果你血氣唔夠, 可能要調理耐點嘛, 比少少耐性, 唔好咁快依賴藥物(排卵)啦. d姊妹都係試左好耐先行呢步架. 不過話說回來, 如果你睇下西醫了解下會唔會係自己/老公既問題就無壞, 不過我覺得唔好一試就食排卵藥囉.[/quote] ?-( ?-(

別墅

等待BB的小貓,
我上次都係食排卵藥有
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

大宅

等待BB的小貓,
我同意baby951104某些講法, 個天要你生幾多個, 幾時生
.....天意來o架~

我覺得祂要你生的時候, 你避都避唔到. 當祂認為你得一個(bb)時..妳日日做都係得一個

天意.

Home Page忘記背後, 努力向前

首頁

尾頁

跳至