意見反饋
義工

在職全職 今日: 159|主題: 46671

跳至
[全職媽媽] 統計一下

大宅

國民生產總值:1622

統計一下<第一胎的要幾多個月才bingo&年歲>

媽媽們:

我想要bb已經九個月都冇.

唔知已經做左媽媽的您哋, 第一胎要幾多個月才bingo呀﹖ 我想統計一下, 等自己有d心理準備. **最好係報上第一胎的年歲。 因我31歲了, 唔知係咪年紀大左難有d呢﹖

男爵府

國民生產總值:6809

Re: 統計一下<第一胎的要幾多個月才bingo&年歲>

22歲...第一胎要兩個月才bingo

男爵府

國民生產總值:5953

第一胎用左9個月時間才bingo, 當時29歲.

翡翠宮

國民生產總值:77435

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

29歲,一個月就ok

大宅

國民生產總值:4842

1 month, and 25year old

伯爵府

國民生產總值:15534

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

等待BB的小貓 寫道:

媽媽們:

唔知已經做左媽媽的您哋, 第一胎要幾多個月才bingo呀﹖ 我想統計一下, 等自己有d心理準備. **最好係報上第一胎的年歲。 因我31歲了, 唔知係咪年紀大左難有d呢﹖

我諗唔關年齡事,我阿嫂一直都有避孕,佢個時都有打算生,咁就唔避,一個月攪掂,一個月只係行埋左三次,佢個時都係31~~我自己就好細過生,當然係意外啦,係一次就中~~到第二胎打算努力時,努力左一年都冇,都最後放棄時,又有喎,真奇怪~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

別墅

國民生產總值:786

2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我約3個月, 29歲

民房

國民生產總值:16

等待BB的小貓 寫道:

媽媽們:

我既第一胎係"意外"=.=我係食藥既,不過有一之返左大陸唔記得帶藥去=.=之後就冇食喇,不過呢單野之後果一個幾月我就中左=.=仲要有左2個幾月....我今年得21歲~有左果陣係19歲~

子爵府

國民生產總值:14341

2019勳章

20歲, 不設防o左兩年先bingo. , 我先生o個時都係得23, 可能係佢成日食煙加飲食習慣唔好o既關係.

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:9629

6個月 , 21 歲

大宅

國民生產總值:2593

我要9個月不設防才bingo,21歲

大宅

國民生產總值:4842

2-3個月啦~又唔係全程不設防既~
有左既時候16歲~

水晶宮

國民生產總值:69712

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

一擊即中, 27age

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1710

我一向都有避孕, 但有一次去旅行無帶condon就意外有咗而家個臭b. 當時30歲.

好多人都話去旅行容易"攪出人命", 可能心情輕鬆影響排卵掛!

大宅

國民生產總值:3877

no ar..Suddenly law..
:-D  :adore: [size=x-large]我個黄帝女嘉善喺05年5月21号出世啦

別墅

國民生產總值:753

try for 6 months, 27yers old. Both me and husband were stress at work so used that much of time to get bingo!

洋房

國民生產總值:182

2個都要1年先中,they are 7 and 2 now. 我生第一個是25, 2nd is 30.
Stella (cty & yoo's mummy) :-D here

男爵府

國民生產總值:9233

2019勳章

我m一直好準,而且我排卵的時候我會feel到 (我會有d痛的感覺),so想有bb的時候,夾定日子,行埋1次就bingo左

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.