意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92834

[玩具] 有冇人喜歡Nightmare before X'mas?

別墅

國民生產總值:643

2019新春慶豚圓

有冇人喜歡Nightmare before X'mas?

如題 :lol:

大宅

國民生產總值:2790

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 有冇人喜歡Nightmare before X'mas?

有呀, 我係佢fans

別墅

國民生產總值:643

2019新春慶豚圓

Re: 有冇人喜歡Nightmare before X'mas?

Apple011 寫道:
有呀, 我係佢fans

你有無搜集佢D 公仔?

別墅

國民生產總值:994

我都好鍾意架. 例如扭蛋, 鐘, 鎖匙扣...etc...!

不過我發覺JACK果的野吾係出太多. 有時要等好耐先有.

暫時黎講較為鐘意既係第一次出克色"官材仔"裹面有公仔鎖匙扣果組...好型...好靚.

你地呢...有時如果有新野出, 通知聲..!!! 又可以大家交流下.
:-P

男爵府

國民生產總值:8195

Apple011 寫道:
有呀, 我係佢fans

me too!

禁止訪問

國民生產總值:1852

侯爵府

國民生產總值:20995

謙謙在2004年10月29日出世了!

大宅

國民生產總值:1748

畀面勳章

唔係呀,我公司賣精品,有好多NBC野架,點會少呀,紙巾套,銀包,散紙包,CD套,電話繩,手腕套,手偶,襟章,手袋,筆袋,圍裙,睡拖,煙灰缸,杯,車用的,太盤套,波棍套,.......好多的..........
★各位好!我叫晴晴豬★ 《我係2005年1月19日,上午7:13,係瑪嘉烈醫院出世》 19/1 - 3.32kg 24/1 - 3.36kg 21/2 - 4.45kg 21/3 - 5.21kg 22/4 - 5.58kg 23/5 - 6.11kg 27/4晴晴識得轉身啦,仲會反轉再反轉添! 21/7 - 6.27kg

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.