跳至

首頁

尾頁

民房

好著數!3-5歲小朋友一個月免費舞蹈班(馬鞍山)

好著數! 馬鞍山新港城有間新開o既跳舞學校, 3-5歲小朋友可以免費報讀跳舞班一個月!

我住新港城3期P座, 間學校就係我樓下. 今日下晏經過見到貼晒告示, 憑"Take Me Home"(逢星期五免費派發)入面o既 coupon 就 ok, 乜錢都唔駛畀就可以免費上一個月舞蹈班.

間學校都幾大, 星期六都有好多人上堂. 有小朋友o既媽媽快D留意下.

民房

Re: 好著數!3-5歲小朋友一個月免費舞蹈班(馬鞍山)

真係好抵! 我頭先都去問過, 只係填 form 同畀 coupon 就得(但一定要有 coupon), 免費上堂一個月, 如果12月繼續報讀仲送校服一套!

間學校叫 "楊敏舞蹈藝術學院"有興趣可以打電話留左位先 (3575 9292), 禮拜日 D 班好搶手!

民房

我同事昨日都幫佢囡囡報左. 聽講個老師教得幾好, 好生動, 小朋友都好鍾意. 雖然有時會鬧學生, 但都係想用心教好佢地

間學校開左唔夠1個月, 都有唔少學生"過檔", 依家仲有咁多 promotion. 話時話免1個月真係幾抵, 可惜, 我住得遠... :cry:

別墅

我仔仔今日都試玩左第一堂, 見佢一玩完出黎好開心!

子爵府

迪男媽媽,
迪男試左啦...咁快手, 等我都同諾妍試下先

子爵府

I enrolled lah, will join the class on Sat at 1:15pm...

別墅

迪男仲有3堂玩, 呢個星期六去disney, 所以會星期五3:45-4:30去 :>

大宅

"Take Me Home"(逢星期五免費派發)入面o既 coupon請問邊度有得攞呀?Thanks
My Blue Sky 我的楠楠和天天 想起那天.............老公,我好肚痛,應該作動了。 咁你等陣先,我要沖涼洗頭同攞埋啲書去睇呀!你知啦,要坐好多個鐘加麻。@[email protected]

首頁

尾頁

跳至