意見反饋
義工
[2004年或之前] 多謝

民房

國民生產總值:47

多謝

各位媽媽你地好:

好耐無同你地傾計啦!首先多謝各位媽咪對我既關心。亦因為我屋企人有事所以無理你哋 對不起!十一月我會打比番比你地,到時再傾啦!

男爵府

國民生產總值:6305

Re: 多謝

Charis,

How are u? Everything alright?

珍珠宮

國民生產總值:34820

Charis,

屋企人而家係咪好好喇, d難過既已經過晒架啦

寶石宮

國民生產總值:289585

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Charis

有咩唔開心記得同我地呢班傻媽咪傾呀

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

國民生產總值:3101

Chairs,

Take Care

民房

jackie_lau2000 寫道:
Chairs,

Take Care

Thanks a lot , jackie !
And your referral

民房

esmehouse 寫道:
Charis

有咩唔開心記得同我地呢班傻媽咪傾呀

sure la !

民房

cway 寫道:
Charis,

屋企人而家係咪好好喇, d難過既已經過晒架啦

i will 幫你追個書櫃

民房

JonasMaMa 寫道:

Hi Charis,

你 mummy 冇事啦麻 ??? 祝你 & 你既 family 一切順利呀

多謝你!大家咁話啦!

民房

fat 寫道:
Charis,

How are u? Everything alright?

Should be OK! Thanks for your care

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.