烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

惠康之前用300個印花換的電磁爐用了一次就壞.激氣!

下次唔再中計儲印花換野,儲咗成年咁濟用一次,

洋房

Re: 惠康之前用300個印花換的電磁爐用了一次就壞.激氣!

無保養既咩???

伯爵府

醒目開學勳章

Re: 惠康之前用300個印花換的電磁爐用了一次就壞.激氣!

我都有換, 用過好多次啦, 覺得幾好用喎, 你有無keep起d單呀? 我記得好似有"保養"架喎~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

侯爵府

好媽媽勳章

你換嗰時返到屋企無試吓佢咩? 當時有壞14天內包換喎!

同埋有一年保養架!

YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

我換咗之後返來試過work的,用來食過一次盆才冇問題,根住早幾日攞出來打迖爐就發覺壞,好大陣燒膠味同埋係咁跳去''E3'',我冇keep單,惠康話無寄到保用証佢都冇計! 好心D嘢咁渣唔好攞出來比人換啦!
大嗱嗱幫襯萬幾銀先換到㗎架!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係咪一定要拎張保用証連埋惠康收據先可以拎部機去整呀? 我見到張保用証上冇電話, 想打去問下都唔得!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你辛辛苦苦儲印花先換到個爐,用一次就壞,物咁渣架!

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章

我個揸汁機夠係啦...一次就壞 !(當時柞緊第4,5個橙度 )
換左一個新番來...
柞柞下又壞 !我都費事再去換...
我睇左說明書依照佢的方法用(唔可連續使用一分鐘)
我已經柞下停下架喇...都消左...又係一陣臭膠味 !
而家放左係度..睇下自己換過魔打勁d 得唔得...唔得就掉左去算喇...都係60個印花 !
以後咪攪我 !
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

kitty,
我部搾汁機同你果部既情況一樣,
但我冇拎去換...
你買左摩打未呀? 我搵左好耐都搵唔到...

大宅

我果陣都換左個焗爐架,不過就未用過,有無人試過用呀.......有無問題呀~~~~~

男爵府

我D 電器冇事WO????????

伯爵府

好媽媽勳章

lovebobo 寫道:
kitty,
我部搾汁機同你果部既情況一樣,
但我冇拎去換...
你買左摩打未呀? 我搵左好耐都搵唔到...

未呀....而家放左係度囉...
我諗要出深水 po先有...
我覺得個搾汁機如果唔可連續使用一分鐘,搾下停下都要搾好耐先有一杯!都冇咩用 !
我家有一隻似狗的貓b ,一隻寄居狗b ~
日日貓狗大戰^^

伯爵府

醒目開學勳章

toby豆 寫道:
我果陣都換左個焗爐架,不過就未用過,有無人試過用呀.......有無問題呀~~~~~

我一路都用緊, 無問題呀~
http://www.baby-kingdom.com/data/attachment/album/201103/28/2243099uk889co0028cr4r.gif

翡翠宮

kitty 寫道:
未呀....而家放左係度囉...
我諗要出深水 po先有...
我覺得個搾汁機如果唔可連續使用一分鐘,搾下停下都要搾好耐先有一杯!都冇咩用 !

我覺得部機如果唔係限左唔可以連續使用一分鐘都幾好用, 我最鐘意佢個隔渣功能, 出面好多搾汁機都冇.
其實如果換左個摩打係咪可以用多過一分鐘呀? 如果唔係換黎都冇用喎 ?-(

別墅

mingmanchan:

你試下用野放在電磁爐底部, 抬高個電磁爐, 等底部有空氣流通, 就會用到 !

別墅

Is it no waranty? It's very bad that Wellcome sell these bad goods. Complain it. Just a great complain and he should responsible for the goods.

大宅

SKW 寫道:
mingmanchan:

你試下用野放在電磁爐底部, 抬高個電磁爐, 等底部有空氣流通, 就會用到 !

用書或者報紙得唔得?

首頁

尾頁

跳至