意見反饋
義工
[2005年] 想問你地bb D 大便有冇試過深綠色呀?我囡囡呢排大便都係呢D色, 綠綠帶D黃??是否正

男爵府

國民生產總值:5036

2019勳章

想問你地bb D 大便有冇試過深綠色呀?我囡囡呢排大便都係呢D色, 綠綠帶D黃??是否正常呢?

想問你地bb D 大便有冇試過深綠色呀?我囡囡呢排大便都係呢D色, 綠綠帶D黃??是否正常呢?

大宅

國民生產總值:3541

Re: 想問你地bb D 大便有冇試過深綠色呀?我囡囡呢排大便都係呢D色, 綠綠帶D黃??是否正常呢?

christy,

正常呀!瑤瑤間唔中都係咁~
聽講係身體吸收唔晒o既...唔知係鐵質定係whatelse多得濟排返出體外囉~

男爵府

2019勳章

Re: 想問你地bb D 大便有冇試過深綠色呀?我囡囡呢排大便都係呢D色, 綠綠帶D黃??是否正常呢?

maggie :

唔該晒, 我明白喇..

cheers_maggie 寫道:
christy,

正常呀!瑤瑤間唔中都係咁~
聽講係身體吸收唔晒o既...唔知係鐵質定係whatelse多得濟排返出體外囉~

大宅

國民生產總值:1134

Christy,

我自從 lee 兩個星期餵佢食糊仔就有深綠色便便 la! 我媽咪都話係正常 wor!

男爵府

2019勳章

melodygrace :

你個囡開始食糊仔喇, 我都未開始比我囡食呀? 你囡食得多唔多呀糊食

仲有我想同你講我成日睇你囡d 相, 好cute 呀佢, 仲有我都好鐘意hello kitty 架.. 我見你囡果d衫好多kitty 呀, 我鐘意呀

melodygrace 寫道:
Christy,

我自從 lee 兩個星期餵佢食糊仔就有深綠色便便 la! 我媽咪都話係正常 wor!

大宅

國民生產總值:1134

Christy,

係呀! Charmmy 因為而家食奶好扭計! 所以佢婆婆o係12:00 p.m. o個餐奶就餵佢食糊仔 la! 佢食雀巢o個隻純奶米糊, 不過如果跟足 can 上個說明(約4 oz 半奶加6 匙米糊會幾稀, 我媽咪話好難餵), 所以通常婆婆會用3 oz 奶 and 6 匙 米糊開比佢食,佢都幾鐘意食, 食到lam lam 咀! 不過食到o甘上下就無耐食ga!

我係好鐘意 Kitty 嫁! 不過其實比較 like Melody, 但係 Melody 好少BB product, 所以就買左好多Kitty lu! 如果你都鐘意 Kitty, 有一間叫"天神村" o既 shop (o係荃灣荃fung, 葵芳葵涌廣場, 太古康怡 都有分店),d 衫好靚, 有好多 kitty & 面包超人衫買 ga! 價錢合理!我已經買到同個sale 熟晒 law!得閒可以去shop下!

男爵府

2019勳章

melodygrace :

我都未開始比阿囡食糊仔呀..不過我諗遲2星期我會慢慢比佢試下....多謝你比既意見同資料呀,等我得閒都去睇下d衫先..

melodygrace 寫道:
Christy,

係呀! Charmmy 因為而家食奶好扭計! 所以佢婆婆o係12:00 p.m. o個餐奶就餵佢食糊仔 la! 佢食雀巢o個隻純奶米糊, 不過如果跟足 can 上個說明(約4 oz 半奶加6 匙米糊會幾稀, 我媽咪話好難餵), 所以通常婆婆會用3 oz 奶 and 6 匙 米糊開比佢食,佢都幾鐘意食, 食到lam lam 咀! 不過食到o甘上下就無耐食ga!

我係好鐘意 Kitty 嫁! 不過其實比較 like Melody, 但係 Melody 好少BB product, 所以就買左好多Kitty lu! 如果你都鐘意 Kitty, 有一間叫"天神村" o既 shop (o係荃灣荃fung, 葵芳葵涌廣場, 太古康怡 都有分店),d 衫好靚, 有好多 kitty & 面包超人衫買 ga! 價錢合理!我已經買到同個sale 熟晒 law!得閒可以去shop下!

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.