產前產後

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

請問我而家見紅 , 但唔肚痛 , 使唔使即刻入院呀 ??

禁止訪問

醒目開學勳章

Re: 請問我而家見紅 , 但唔肚痛 , 使唔使即刻入院呀 ??

男爵府

Re: 請問我而家見紅 , 但唔肚痛 , 使唔使即刻入院呀 ??

mandyto

你留意下仲有冇繼續見紅 or 多左, 我都係見紅後2日先生得, 生這天的早上醫生仲叫我出院(下午), 點知中午時穿水晚上就生左.

祝生產順利
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

大宅

緊係入院啦
起碼比醫生睇下咩事見紅定係生得
如果真係生得,都唔洗咁麻煩同緊張
Good Luck

大宅

我見紅就即刻call白車啦﹗我12個鐘頭左右就生0左啦﹗

男爵府

我o係9/10已經見紅都無入院.....等到12/10剛剛預產期呢日陣痛先入院~

男爵府

我今朝都好似見紅, 不過係抺果陣得一小"pat" 淺啡紅色, 之後就無嘢好似平時咁. 咁啱今日 book 咗覆診, 醫生摸完 bb 個頭同探完我盆骨, 話應該係呢一兩日, 如果星期一都無動靜就入院催生喎. 如果我今朝睇錯咗唔係真係見紅, 咁星期一去催生咪好似唔係幾好咁囉?

首頁

尾頁

跳至