自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

公司想買數碼相機,有無好介紹.

要求易用,可影遠東.

?-( ?-(

大宅

Re: 公司想買數碼相機,有無好介紹.

flora 寫道:
.....可影遠東.

?-( ?-(

什麼遠東?

SONY T-(x)啦! 大牌子, 好配套, 大營幕, 有少少zoom, 我仲用緊T-1, 但都好滿意! 照片質素幾高, 但夜景差d.

大宅

Panasonic LX-1, 非專業用極力推介.

lx-1

子爵府

How,

Thanks!!!

請問有無人知那款數碼相機可Zoom遠景(建築地盆用.)

子爵府

Moncatw,

Panasonic LX-1 幾$. 我們的Budget $5000.

Thanks!!!

大宅

$3980左右, 所以好抵買.

你有$5000 budget咁多, 又想zoom遠d, 你可以考慮 Panasonic FZ-30, 有12倍變焦, 但係要手動, 呢部都唔錯, 我試過機, 因為我男朋友想買, 而且有專業機級數, 大約$5000. 不過我認為公司用LX-1就ok, 佢有16:9, 個wide都ok, 而且好易操控.

fz30

子爵府

Moncatw,

我們不要手動. Panasonic LX-1用什麼電?因不想要charge.

Sorry for so many questions.

大宅

鋰電叉電, 但叉電比較好喎, 唔用叉電0既相機有以下呢部, 質數都唔錯.

z6

子爵府

Thank you very much!

首頁

尾頁

跳至