意見反饋
義工

自由講場 今日: 405|主題: 1023680

現在買金條是不是時候呢?

大宅

國民生產總值:1579

現在買金條是不是時候呢?

現在金價算高定一般呢, 我見阿旺的阿媽儲金幣, 我都想買來儲好唔好呢, 去邊到買呀, 以前做女時就有跟阿媽去買, 而家唔知去邊到買, 有冇人知呢

版主

國民生產總值:142060

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 現在買金條是不是時候呢?

梗係唔好而家買啦, 近十年高位呀, 貴到嘔!

禁止訪問

國民生產總值:12931

等待驗證會員

國民生產總值:27318

千祈唔好而家買... 而家係[size=x-large]賣而唔係[size=xx-small]買 等佢跌d 先啦.....

大宅

國民生產總值:3428

ardnas65 寫道:
千祈唔好而家買... 而家係[size=x-large]賣而唔係[size=xx-small]買 等佢跌d 先啦.....

agree! 而家有金牙就剝晒出嚟喇!

男爵府

國民生產總值:8331

Charlotte_mom 寫道:

好貴....咪買...

侯爵府

國民生產總值:20140

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我睇番d單據 ...

我99年買既時候 3千零幾十蚊一兩金 嘩! 而家 成4千7 咪話唔驚

都身痕想賣晒d金 因為當年結婚收落唔少

珍珠宮

國民生產總值:44689

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

你都好丫, 我前排作主, 同女女"投資", 39幾放晒佢d金喇
肉赤呀~~~~
lololala 寫道:
我睇番d單據 ...

我99年買既時候 3千零幾十蚊一兩金 嘩! 而家 成4千7 咪話唔驚

都身痕想賣晒d金 因為當年結婚收落唔少

珍珠宮

國民生產總值:30818

2019勳章

Should be 18 年高位呀!

萻提本無樹 明鏡亦非臺
本來無一物 何處惹塵埃

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

[quote]
你都好丫, 我前排作主, 同女女"投資", 39幾放晒佢d金喇
肉赤呀~~~~
[quote]

哎也 幾時既事呀 點解咁快放呀

大宅

國民生產總值:1920

過年可能會重高D呀~
(開金舖的EE講)

大宅

國民生產總值:3428

[quote]
肉赤呀~~~~
[quote]

Charlotte_mom, 我幫你拍死佢!

珍珠宮

國民生產總值:30618

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我睇有排都唔會落番, 而家咁多自由行黎買金, 你想佢落番都好難啦....

大宅

國民生產總值:2124

依家冇必要咪唔好買住囉...真係好貴呀...

等待驗證會員

個金價唔關d 自由行事.... 係關全球經濟嘛....

版主

你估我想咩, 我以為有賺米走雞嘛....
賺係賺左, 不過賺小左好多姐....
阿女, 阿媽對你唔住
[quote]
肉赤呀~~~~
[quote]

侯爵府

等待驗證會員

算啦.. 您都賺左咯.. 您無對您個囡唔住.... 放心!!!!
你估我想咩, 我以為有賺米走雞嘛....
賺係賺左, 不過賺小左好多姐....
阿女, 阿媽對你唔住

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.