自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

養狗人士請睇吓!Iams: 一份對貓狗慘暴的食譜(孕婦,胆小不要看!!!!)

Iams: 一份對貓狗慘暴的食譜
對寵物食品巨人Iams進行九個月的調查,震驚顯露Iams醜惡哺養貓狗的一面,牠們每天充滿了寂寞、痛苦和忽視平穩的飲食,更要逐步面對死亡在Iams實驗室籠子。

http://www.petatv.com/tvpopup/prefs.asp?chgpref=1&video=iams

關於Iams種種罪行詳見以下網址:
http://www.iamscruelty.com/http://www.uncaged.co.uk/iams.htm

fifi - 一隻被Iams關了六年在一個冰冷的實驗室,暗無天日......
http://www.peta.org/feat/iams/fifi.html

Iams將細菌種在牠們身上,讓牠們一直奇癢難愛,最后全身爛肉而死.....
http://www.iamscruelty.com/iams-feat-wsuphotos.asp

在十個月的卧底生涯中,Peta卧底見到Iams實驗室裏的其中一個Iams極度殘暴的事例,是那些可憐的小狗因被終日困在冰冷的籠子裏,(其中有很多巳經因實驗而人為地身受重傷!) 牠們整天不安地在哀叫,而Iams實驗室的主管就下了命令,將他們所有的聲帶搳掉,在這殘忍的手術開始之前,Iams實驗室的主管去信Iams總公司申請,而此殘暴

大宅

Re: 養狗人士請睇吓!Iams: 一份對貓狗慘暴的食譜(孕婦,胆小不要看!!!!)

睇咗少少, 唔敢, 唔忍心睇落去.

男爵府

Re: 養狗人士請睇吓!Iams: 一份對貓狗慘暴的食譜(孕婦,胆小不要看!!!!)

Imas 好似係1隻狗糧o既牌子 , right ?!
我唔敢睇ar ~~

禁止訪問

男爵府

小香香 寫道:
我唔知咩係imas

Iams 好似係1隻幾出名o既狗糧牌子, 以前我d 狗仔都食呢隻ka ....... but 如果一早知佢地o禁衰o禁對d 狗 ,, 我會買第2隻牌子, 唔鬼幫襯佢地~

yingng~~ imas係咪狗糧ar ?! 我有冇講錯ar ?!

男爵府

我都唔知呀.

子爵府

為咗賺錢!!

大宅

大宅

唔明點解佢地要將d狗用黎做實驗.

但曾聽過貓狗罐頭都係用死馬肉黎造.唔知係唔係.

iams呢隻貓狗糧牌子已經無咩賣廣告.記得當時o既廣告做得唔錯.

估唔到而家.................令人心寒~!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好殘忍 :-( :-( :-(

[img][img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid188/p5b7114eab5608e72c922b4b50f7089b4/f21bca29.jpg[/img][/img]

洋房

[size=large]請大家唔好再買Iams狗糧同貓糧,佢哋為咗錢咁對d小動物,天有眼架,佢哋一定會比天收

大宅

我完全唔禁睇!
但 , 我已經 e-mail 俾所有朋友.

該用戶已被刪除

侯爵府

好媽媽勳章

侯爵府

永遠唔會幫襯佢.

男爵府

點解可以咁.............

男爵府

好媽媽勳章

睇左少少,唔敢再睇啦 :evil: :evil:

侯爵府

2020勳章 好媽媽勳章

:-( :-( :-( :-(
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

大宅

Re: 養狗人士請睇

洋房

其實佢地乜原因要咁樣對d狗? ?-(

首頁

尾頁

跳至
熱門主題