想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

十一月份GATHERING!!!

各位姐妹

今次輪到我幫手出post喇! 因為今晚好多sisters都唔得閒, 所以將gathering改為下個星期五, 如果大家有興趣就報名啦!

日期: 11月4日(星期五)
時間: 晚上七時
地點: 旺角 (待定, 歡迎提供意見)

參加sisters:

1) 455
因為愛...所以等待...

男爵府

Re: 十一月份GATHERING!!!

參加sisters:

1) 455
2) 李吳知道

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

想問下要咩資格架

男爵府

lololala 寫道:
想問下要咩資格架

無特別資格架~~ 只要你又傾得、又玩得就得架啦!
我地每個月都有gathering出黎食飯傾計, 我地無所不談o既!

別墅

lololala 寫道:
想問下要咩資格架

個個都可以參加架! 我地大約每個月出嚟一次, 時時都會有d新朋友嚟join, 大家都係bk度識
因為愛...所以等待...

大宅

咦!咁都幾好bor。 :lol:

男爵府

happykat 寫道:

你都黎啦!!!

複式洋房

hi :

我逢星期二, 五要返學呀, 下次有機會預埋我呀! :-(

大宅

李吳知道 寫道:
[quote]

你都黎啦!!! [/quote]

但我未見過大家,我會 架!

男爵府

但我未見過大家,我會 架!

凡事總有第一次o既~~
乖啦, pm你個電話and名比我啦!

別墅

各位姐妹

今次輪到我幫手出post喇! 因為今晚好多sisters都唔得閒, 所以將gathering改為下個星期五, 如果大家有興趣就報名啦!

參加sisters:

1) 455
2) jjsze

男爵府

jjsze,

喂!! 你做咩cut左我呀!!! :-( 係咪唔比我去? :-(

民房

I am a new comer. Can I join?
I love hubby piggy forever!!! Why will our baby join us???[br] ***Baby baby, we are waiting for you. When will you come??...We will be great mom and dad. Come come!!! Don't let us wait too long!! Hope you are a baby girl!!***

男爵府

Gace 寫道:
I am a new comer. Can I join?

Of course la! 但記得send個pm留低你個名and手提幾號喎~~~

大宅

好啦!我就參加啦!

1) 455
2)李唔知道
3) jjsze
4)happykat

男爵府

happykat ,

收到你個pm啦!! WELCOME

男爵府

參加sisters:

1) 455
2) 李吳知道
3) jjsze
4) happykat
5) ivy_yuen (放學9:30左右至搵我地)
6) vickyl

子爵府

嘩..........好多人參加喎. 不過我可能要上大陸做野, 下個星期再決定先

男爵府

Bebichhichi 寫道:
嘩..........好多人參加喎. 不過我可能要上大陸做野, 下個星期再決定先

好啦~~ 如果唔洗上就記得出黎啦! 勿失良機呀!

男爵府

參加sisters:

1) 455
2) 李吳知道
3) jjsze
4) happykat
5) ivy_yuen (放學9:30左右至搵我地)
6) vickyl
7) colourlu

首頁

尾頁

跳至