自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

介紹份工比人,仲要比人用粗口對待

好心介紹份工比個同事, 我事前已講明{未必一定會請,
如果鍾意的話就打電話去問下}

唉...... 到最後, 原來真係唔請佢, 點知就要比個同事不
停用粗口對待我 .......

唉...... 我真係包生仔咩, 請唔請都唔係我話事架,就算唔
請都唔係嬲我架...... :-(

等待驗證會員

Re: 介紹份工比人,仲要比人用粗口對待

嘩...唔駛咁惡呀.... :tongue:

侯爵府

亞媽教落~~~唔做媒人三代好,明未?
該用戶已被刪除

大宅

QUINCY121HK 寫道:
亞媽教落~~~唔做媒人三代好,明未?

唉....我而家都深深明白啦

大宅

K&B 寫道:
千萬不要做媒人!! 

佢成日叫我介紹份工比佢,咁我知道有份工咪
真係介紹比佢囉,點知.........

象牙宮

2020勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

乜咁冇品呀!

大宅

yes
DoReMi媽媽 寫道:
乜咁冇品呀!

水晶宮

2020勳章

唔爭在送多個“兜”畀佢啦!

大宅

乜都唔好做,就保你一世平安

子爵府

你咁既經历我都試過呀!不過我仲衰,唔係同事係朋友~~~!!!佢自己去INTERVIEW又唔正經响樹玩喎!人地見佢咁細路女梗係唔敢請佢做文員啦! 跟住係咪打黎怨我話:"你嗰陣又話實請我既!" 大姐呀,原本份工係好易請人,但係就係因為你太隨便,恃住人地個太子爺同我熟,响人地面前又大笑又大聲呼叫又打人,叫人點請你呀....!!! 我都覺得唔好意思!!!(係對人地公司唔係我朋友)
maymaygut 寫道:
好心介紹份工比個同事, 我事前已講明{未必一定會請,
如果鍾意的話就打電話去問下}

唉...... 到最後, 原來真係唔請佢, 點知就要比個同事不
停用粗口對待我 .......

唉...... 我真係包生仔咩, 請唔請都唔係我話事架,就算唔
請都唔係嬲我架...... :-(

大宅

使唔使講粗口呀...??

大宅

魚子 寫道:
使唔使講粗口呀...??

唉...真係 "好心冇好報"

別墅

做中間人係好鬼麻煩,好既就話千多謝萬多謝,唔好就真係鬧鬼你,有d人真係好幼稚,人幫你,到最後都係要靠自己,幫左你比個機會你都唔識感恩桃報,無謂為左呢d咁無文化無學識既人而勞氣,咪當認清楚呢個人囉!

大宅

佢以為你包生仔啊!介紹份工比佢,係包埋請佢!

大宅

呢d人請到喊三聲,不分專卑大小,u make friend with her,

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

櫺囹桼 寫道:
唔爭在送多個“兜”畀佢啦!

子爵府

咩人黎架 :tongue: 咪理佢啦,咁衰
人見人愛皇帝仔BB入黎睇la 皇帝baby皇親國戚開心笑哈哈===>>>去片

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

你同事人品咁差架!好彩間公司無請佢!

首頁

尾頁

跳至